Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Pelinul, un puternic remediu anti-cancer
C. MIERLUŞCĂ
22574 vizualizari

Pelinul (Artemisia absintum) este o plantă perenă întâlnită în toate zonele ţării, atât în zona de deal, cât şi de şes. Conţine uleiuri eterice, tojona, substanţe amare, absintină, proazulenă, substanţe minerale. Înfloreşte galben în perioada iulie-septembrie. Consumat abuziv este toxic, provocând stări de agitaţie, halucinaţii, pierderea cunoştinţei, tremurături. Se foloseşte în industrie la prepararea de vin şi vermut. Se administrează în cazul lipsei poftei de mâncare, sau pentru eliminarea viermilor intestinali şi în hipertensiune. O cercetătoare din Brazilia a făcut o descoperire epocală, tratând cancerul cu pelin, coajă de nucă neagră şi cuişoare. Ea a descoperit că parazitul numit Trematod (Fasciolopsis buksii), împreună cu alcoolul izopropilic, dă naştere cancerului. Parazitul poate proveni de la alimente, în special carnea de porc neîndeajuns preparată, laptele nefiert, sau de la animalele de companie pe care trebuie să le deparazităm anual. Tratamentul constă în administrarea de casete cu pelin şi casete cu cuişoare. Pelinul se poate asocia şi cu tinctura de nucă neagră americană. Toate acestea trebuie asociate, deoarece pelinul omoară numai adultul şi larvele, iar cuişoarele acţionează asupra ouălor. Rezultatul acestui tratament apare în cel mult două săptămâni. Chiar şi în stadiul patru de cancer s-au obţinut rezultate, persoanele în cauză fiind salvate.comentarii
10 comentarii

ADEVARAT! AM CITIT CARTEA "VINDECAREA TUTUROR FORMELOR DE CANCER". DAR DE UNDE LUAM TINCTURA DE NUCA NEAGRA????...SA FIE SI CORECT OBTINUTA D.P.D.V. CHIMIC
munteanucristiana
29.09.2009 12:39
De unde putem procura tinctura de coajă de nucă neagră americană şi caşetele de pelin şi de cuişoare?
Ştefănescu Gheorghe - Braşov
01.01.2010 15:08
Eu am luat tratamentul complet cu Pelin, Cuisoare si Tinctura de nuc negru de la cineva din Constanta. Produsele sunt originale Dr. Clark. Contactati pe adresa:
black.wallnut@yahoo.com Recomand, sunt foarte seriosi si au cele mai mici preturi.
Mihai
06.04.2010 16:08
eu urmez tratamentul cu black wallnut, wormwood si cloves si este eficient pt eliminarea parazitilor intestinali. in plus, se pare ca e f bun pt tratarea cancerului si are rol antiinflamator.
samira
11.10.2010 20:45
Pentru doza de atac (cei cu tumori),ştie cineva c
Un bolnav
18.11.2010 08:54
trimiteti-mi un mail la adresa black.wallnut@yahoo.com si va trimit schema recomandata de hulda clark.
cu stima
black.wallnut@yahoo.com
03.12.2010 21:49
Am primit răspunsul.Vă mulţumesc "dle.Black Wallnut !"
O zi bună şi binecuv
un bolnav II.
07.12.2010 21:07
incercati linkul de mai jos pentru remediu!
multa sanatate!
http://www.sanatatea-noastra.ro/index.php?route=product/category&path=20
07.04.2011 23:51
sanatatea-noastra.ro
Gasiti aici
02.05.2011 20:59
Recomand tuturor persoanelor care doresc o deparazitare rapida si eficienta a organismului sa foloseasca pe langa nuca neagra, pelin si cuisoare si DISPOZITIVUL ZAPPER!
Antonia
08.11.2013 14:58
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia