Tribuna
Sevis
Patru tratamente naturiste pentru un păr degradat
Patru tratamente naturiste pentru un păr degradat

Părul tău este solicitat, zi de zi, la maximum - placa de par, ondulatorul, bigudiurile, uscătorul, periatul, soarele - toate contribuie la diminuarea sănătăţii şi calităţii firului tău de păr, diminuându-i strălucirea, vitalitatea şi supleţea. Dacă ai frecventat saloanele de înfrumuseţare, ai cumpărat măşti scumpe şi nu ai obţinut rezultate satisfăcătoare, află că în bucătăria ta există cele mai simple, eficiente şi mai puţin costisitoare tratamente naturiste pentru un păr deteriorat.
1. Masca de păr cu ou şi ulei de măsline
Oul face minuni pentru părul deteriorat, fiind o sursă importantă de proteine, vitamine şi grăsimi bune, care îţi hrănesc părul. Dacă ai părul uscat, foloseşte în special gălbenuşul de ou, o dată sau de două ori pe lună, iar dacă ai părul mai uleios şi observi că se îngraşă foarte uşor, aplică-l doar pe vârfuri. Într-un bol se amestecă două gălbenuşuri de ou cu ulei de măsline şi se face un fel de maioneză, apoi se aplică pe păr. Se pot adauga şi câteva picături de zeamă de lămâie. Lăsăm să acţioneze o oră, apoi clătim cu şampon şi apă călduţă.
2. Masca de păr cu smântână sau iaurt
Într-o jumătate de ceaşcă de smântână sau iaurt se adaugă o jumătate de lămâie stoarsă, câteva picături de ulei de ricin şi se aplică pe păr. Se acoperă părul cu un prosop înmuiat în apă călduţă şi se lasă să acţioneze trei sferturi de oră. Apoi se clăteşte cu apă uşor călduţă şi cu şampon. Aplică această mască în fiecare săptămână, pentru a obţine efecte vizibile. (va urma) (Anto)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia