Tribuna
O sibiancă, pe scena Operei Naţionale din Bucureşti
Alexandra CHEŞCU
1756 vizualizari
O sibiancă, pe scena Operei Naţionale din Bucureşti

Sibianca Dominique Simionescu a încântat publicul bucureştean prezent la spectacolul "Vreau la Operă!". Evenimentul, care le este dedicat copiilor foarte talentaţi şi care promovează educarea şi dezvoltarea publicului pasionat de acest gen muzical, s-a desfăşurat în 3 decembrie, Dominique Simionescu interpretând piesa "Trurli dragă", compusă de Vasile Vasilache. Micuţa sibiancă s-a bucurat de îndrumarea Oanei Andra, mezzosoprană la Opera Romana din Bucureşti, participarea ei la eveniment incluzând-o pe tânăra Dominique pe lista Centrului Gifted Education, destinat copiilor supradotaţi.
Alături de sibianca noastră, pe scena Operei Naţionale au mai urcat, pe lângă alţi copii telantaţi, şi personalităţi din mai multe domenii: pianiştii Horia Mihail şi Toma Popovici, prim-balerinul şi coregraful Vali Roşca, actorii Cristi Gretcu şi Paula Chirilă, tenorul Robert Nagy, mezzosoprana Oana Andra, informaticianul şi programatorul Ionuţ Gaota, femeia de afaceri Maria Grapini.
Evenimentul a fost organizat de Asociaţia "David Petrovich pentru Copii" şi a fost o parte componentă a campaniei "Vreau la Opera!", iniţiată de mezzosoprana şi scriitoarea Oana Andra. Campania are în vedere atragerea atenţiei factorilor de decizie cu privire la necesitatea creării unui învăţământ specific, dedicat copiilor cu abilităţi înalte, care le este accesibil, indiferent de mediul social din care provin.




comentarii
1 comentarii

haaaa,haaa,haaa.
Daca si asta e copil "supradotat" i-mi inchipui ce spectacol a fost .O copila care se matzaie pe scena.habar na-re sa cante .O amatoare pe care mama o vrea cu tot din adinsul vedeta.Daca o copila care nu i-a premii e supradotata cei care i-au premii cum sunt?Mama se milogeste peste tot si cersete bani ca sa apara fiicasa pe la festivaluri.
marinela
12.12.2012 21:21
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA