Tribuna
Medicina naturistă: Usturoiul negru, leguma miraculoasă cu efecte fantastice
C. MIERLUŞCĂ
381 vizualizari
Medicina naturistă: Usturoiul negru, leguma miraculoasă cu efecte fantastice

Usturoiul negru a fost folosit pentru prima dată şi produs în Coreea de Sud, unde este folosit pentru beneficiile sale în sănătate, cantitatea de oxidanţi fiind dublă faţă de usturoiul obişnuit. Usturoiul negru este bogat în zaharuri naturale şi aminoacizi, fiind scăzut în grăsimi. Usturoiul negru are 198 de unităţi pe gram de antioxidanţi, comparativ cu 119 unităţi pe gram în usturoiul obişnuit.

Usturoiul negru este mult mai uşor de digerat şi de asimilat, comparativ cu usturoiul alb. Usturoiul alb conţine Aelicine, o substanţă care este solubilă numai în grăsime, usturoiul negru conţine Allycysteina, care este solubilă în apă. În acest caz, organismul absoarbe mult mai uşor beneficiile pentru sănătate care sunt asimilate mult mai bine.

Cercetările realizate în China şi Coreea au dovedit că proprietăţile usturoiului negru ajută la scăderea tensiunii arteriale, prevenirea bolilor de inimă, reducerea riscului de cancer. Un studiu publicat recent a stabilit reducerea efectelor legate de vârstă, boli neurovegetative cum ar fi boala Alzheimer, ajută la reglarea colesterolului, protejează împotriva infecţiilor, fiind un antibiotic natural.

Usturoiul negru intră în compoziţia unui produs anticancer alături de alte 6 plante, numit canticer. Aceste plante sunt momordica charantia, semen coicis, ciuperca Reishi, cactusul (Opuntia Dilleni), hyriopsis cuminingii (Alge tridimensionale), gymnostema herba.

Mai multe informaţii puteţi obţine la tel. 0741/53.73.65.

comentarii
1 comentarii

usturoiul negru / te face integru
Xanana Guzmao
13.04.2021 13:41
Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia