Continental
Tribuna
Medicina naturistă: Usturoiul negru, leguma miraculoasă cu efecte fantastice
C. MIERLUŞCĂ
935 vizualizari
Medicina naturistă: Usturoiul negru, leguma miraculoasă cu efecte fantastice

Usturoiul negru a fost fo­losit pentru prima dată şi produs în Coreea de Sud, unde este folosit pentru beneficiile sale în sănătate, cantitatea de oxidanţi fiind dublă faţă de usturoiul obişnuit. Ustu­roiul negru este bogat în zaharuri naturale şi ami­no­acizi, fiind scăzut în grăsimi. Usturoiul negru are 198 de unităţi pe gram de antioxidanţi, compa­rativ cu 119 unităţi pe gram în usturoiul obişnuit.

Usturoiul negru este mult mai uşor de digerat şi de asimilat, comparativ cu usturoiul alb. Usturoiul alb conţine Aelicine, o sub­stanţă care este solu­bilă numai în grăsime, us­turoiul negru conţine Ally­cysteina, care este solu­bilă în apă. În acest caz, or­ganismul absoarbe mult mai uşor beneficiile pentru sănătate care sunt asimilate mult mai bine.

Cercetările realizate în China şi Coreea au dove­dit că proprietăţile usturo­iului negru ajută la scă­de­rea tensiunii arteriale, pre­ve­nirea bolilor de ini­mă, reducerea riscului de cancer. Un studiu publicat recent a stabilit reducerea efectelor legate de vârstă, boli neurovegetative cum ar fi boala Alzheimer, ajută la reglarea colesterolului, protejează împotriva infec­ţiilor, fiind un antibiotic natural.

Usturoiul negru intră în compoziţia unui produs anticancer alături de alte 6 plante, numit Canticer. A­ceste plante sunt mo­mor­­dica charantia, semen coicis, ciuperca Reishi, cactusul (Opuntia Dilleni), hyriopsis cuminingii (Alge tridimensionale), gym­nostema herba.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia