Tribuna
Medicina naturistă: Un leac universal - peştele
C. MIERLUŞCĂ
1083 vizualizari
Medicina naturistă: Un leac universal - peştele

Peştele este un aliment care se poate lua preventiv şi terapeutic cu o mare putere de a salva vieţi. Peş­tele are efect într-o serie de afecţiuni, pre­cum: SIDA, curăţirea arte­relor, hipertensiune, artri­tă, cancer de colon, co­lesterol crescut, psoriazis, astm, diabet, lupus, reu­matism, enterite, orbire, degenerare musculară, cheaguri de sânge, glau­com, migrene, atacuri de apoplexie, cancer de sân, infarct, scleroză multiplă, colită ulceroasă.

Elementul principal cu efect benefic este uleiul de peşte, Omega 3, care calmează şi neutralizează toate procesele infla­matorii.

Acizii graşi Omega 3 se găsesc în organismul peş­telui marin de adân­cime ca sardinele, tonul, macroul, somonul şi he­ringul. Înlocuitorul vegetal al uleiului de peşte se gă­seşte în uleiul din să­mân­ţa de in, uleiul de ciubo­ţica cucului, nuci. Uleiurile de origine vegetală au o potenţă mai mică, la ju­mătate faţă de uleiul de peşte. Atât uleiul de peşte cât şi cel vegetal se gă­sesc şi sub formă de capsule. Numeroasele studii au dovedit că uleiul de peşte reduce mărimea tumorilor canceroase şi tendinţa lor de a se răs­pândi. În cancerul de colon apar efectele în două săptămâni. Femeile japo­neze suferă mai puţin de cancer de sân, dar când vin în Statele Unite suferă frecvent de această afec­ţiune. Peştele conţine şi vi­ta­mina D, care şi-a do­vedit şi ea efectele în a­ceastă afecţiune.

Dacă nu mâncaţi peşte zilnic, atunci luaţi 6 grame de capsule cu ulei de peş­te, care va avea acelaşi efect. Peştele şi uleiul de peşte fac să dispară obo­seala, duc energie în organism pentru un timp îndelungat.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia