Continental
Tribuna
Medicina naturistă: Tărâţele de grâu
C. MIERLUŞCĂ
848 vizualizari
Medicina naturistă: Tărâţele de grâu

Tărâţele se vor administra numai măcinate foarte fin şi în cantitate cât mai mare. Este indicat să nu se pună în alimente care au temperaturi mai mari decât temperatura corpului.

Se vor administra cu apă, lapte, ceai sau aşa cum sunt. Se pot consuma înainte sau după mese, chiar de mai multe ori pe zi. Pentru început se pot pune în apă, de seara până dimineaţa, şi apoi se consumă numai apa de pe tărâţe, până se obişnuieşte organismul. Se pot pune în orice mâncare. Dacă se consumă suficiente tărâţe de grâu, organismului nu-i mai lipseşte decât calciul, care se poate lua din iaurt şi câteva legume şi fructe crude. În acest fel, omul slăbeşte, având absolut tot ce are nevoie pentru a se reface şi încă în timp scurt. Două linguri de tărâţe pe zi îngraşă, dar tot ce este peste două ajută la slăbit.

Tărâţele au proprietăţi antimicrobiene, antiinflamatorii, reglează digestia, sunt emoliente, în special pentru stomac şi intestin, laxative, nutritive, remineralizante, tonice generale. Tărâţele de grâu au un rol important în combaterea diferitelor forme de cancer.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia