Tribuna
Medicina naturistă: Sucuri cu puteri vindecătoare
C. MIERLUŞCĂ
637 vizualizari

 

Sucurile de legume consumate proaspete sunt excelente pentru a ne menţine şi reda sănătatea.

1. Sucul de ţelină, depurativ natural. Pentru a elimina toxinele din organism, sucul de ţelină este exact ce ai nevoie. Stimulează transpiraţia, drenează bila şi elimină gazele intestinale. În fiecare zi se vor bea câte trei pahare cu suc de ţelină. Cura cu suc de ţelină este bine să se ţină 15-20 zile.

2. Sucul de castraveţi dizolvă pietrele la rinichi. Sucul de castraveţi se va administra 200 ml în combinaţie cu 200 ml suc de morcovi şi ridiche neagră şi puţină miere.

3. Sucul de ceapă combate osteoporoza. Sucul obţinut de la 1 kg de ceapă roşie, amestecat cu 300 g miere, se va păstra în frigider şi se vor administra 50 ml pe zi, timp de 3 luni. Un pahar de suc de ceapă pe zi, diluat cu puţină apă, suc de ţelină sau de morcovi alungă astenia.

4. Sucul de roşii, bun pentru inimă, diminuează vâscozitatea sângelui, prin urmare reduce riscul afecţiunilor vasculare. Se vor bea câte 200 ml suc de roşii de 3 ori pe zi. Cura va dura o lună de zile.

5. Sucul de sfeclă roşie dilată vasele de sânge, fiind indicat în hipertensiune arterială. Se va amesteca cu suc de morcovi. Se va bea câte un pahar de suc pe zi în 3 reprize.

 

comentarii
1 comentarii

De ascultat pe Youtube melodia ,,Sucu, sucu,, de Roxana Matei
Erika DeBenedictis
24.09.2022 13:08
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA