Tribuna
Fabrica Sevis
Medicina naturistă
Sucul de morcovi
C. MIERLUŞCĂ
548 vizualizari
Sucul de morcovi

Sucul de morcovi conţine vit. A, B1, B2, B12, PP, K, E şi altele. Sucul de morcovi înlătură laceraţiile stomacului şi duodenului, întăreşte sistemul imunitar, are efect benefic asupra pielii, ochilor, a gâtului, ficatului. Alergiile de piele, tulburările sistemului limfatic dispar dacă beţi cu regularitate suc proaspăt de morcovi. Se recomandă o cură de o lună, apoi o pauză de 2 săptămâni.
Dacă în organism sunt multe toxine, pielea se îngălbeneşte. Este un fenomen normal, apoi pielea revine la culoarea sa naturală imediat ce substanţele toxice sunt eliminate. În unele cazuri, acest proces poate dura între 6 şi 12 luni.
Sucul de morcovi este asemănător cu sângele ca structură şi conţinut, cu excepţia faptului că are un atom de magneziu în loc de atom de fier. În Antichitate, morcovul era numit regele legumelor.
Un pahar de suc de morcovi conţine întreaga cantitate zilnică recomandată de vitamine şi microelemente. Sucul de morcovi contribuie la întărirea sistemului imunitar al organismului care va lupta împotriva celor mai periculoase boli.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia