Tribuna
Medicina naturistă: Remedii pentru tusea convulsivă
C. MIERLUŞCĂ
511 vizualizari
Medicina naturistă: Remedii pentru tusea convulsivă

 

Sirop de hrean: 200 g hrean ras se amestecă cu 250 g miere polifloră. Se lasă la macerat 3 zile. Se consumă câte o linguriţă, de 2-3 ori pe zi. Cura durează 20 de zile, cu o pauză de 10 zile, apoi se poate relua.

Ulei de lavandă: O picătură ulei de lavandă (nu mai mult) se pune sub un vas cu apă caldă în camera copilului. În camera adulţilor se vor pune maxim 7 picături în apă călduţă.

Decoct de rădăcină de viorele: O lingură de rădăcină la o cană de apă se fierbe 5 minute. Se lasă la răcit, se strecoară, se ia o lingură la 2-3 ore.

Decoct de ceapă: 2 cepe de mărime medie se pun la fiert cu coajă cu tot într-o cană de apă (să fie acoperite). Se fierbe 15 minute. Decoctul obţinut se îndulceşte cu miere. Se bea pe stomacul gol. Ceaiul nu are un gust plăcut, dar efectul este notabil.

Infuzie din muguri de pin: O linguriţă muguri la o cană de apă clocotită. Se lasă acoperite 10 minute. Se strecoară. Se poate îndulci cu miere. Se beau 2-3 căni pe zi.

Infuzie de patlagină: O linguriţă plantă la o cană de apă clocotită. Se lasă acoperită 10 minute. Se strecoară. Se poate îndulci cu miere. Se bea treptat în cursul unei zile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia