Continental
Tribuna
Medicina naturistă: Polenul crud previne cataracta
C. MIERLUŞCĂ
885 vizualizari
Medicina naturistă: Polenul crud previne cataracta

Primăvara, când temperaturile sunt destul de scăzute nu le permite albinelor să iasă prea mult din stup, motiv pentru care polenul de salcie este de culoare galben-aurie şi are conţinut ridicat de vitamine B, E, C, acizi graşi polinesaturaţi antioxidanţi, polifenoli, minerale şi oligoelemente. Polenul crud are o aromă parfumată şi un gust plăcut faţă de alte categorii de polen.

Spre deosebire de polenul uscat, este un aliment viu care contribuie la regenerarea florei intestinale. Conţine multă luteină şi zeaxantină. Tratamentul cu polen crud protejează conjunctivita şi corneea prevenind cataracta şi degenerescenţa musculară care poate apărea la orice vârstă. Polenul crud întăreşte imunitatea şi previne procesul de îmbătrânire.

Se vor lua 3 linguriţe de polen crud pe zi. Se va face o cură de 10 zile pe lună. Tratamentul cu polen crud este indicat în cure de trei ori pe an.

După deschiderea flaconului acesta se păstrează în frigider unde se va ţine până la terminarea întregii cantităţi. Polenul crud se procură de la farmaciile naturiste.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia