Tribuna
Medicina naturistă: Paraziţii şi bolile
C. MIERLUŞCĂ
1273 vizualizari
Medicina naturistă: Paraziţii şi bolile

Paraziţii nu pot supravieţui în organismul uman decât  în prezenţa alcoolului izopropilic. Acesta se găseşte în majoritatea şampoanelor (care pătrund prin piele în corp), în sucurile din comerţ, în produsele cosmetice, în apa de gură, în fixativul de păr, în toate produsele pentru bărbierit, în cafeaua decofeinizată, în cerealele prelucrate, în diferite medicamente şi lista poate continua.

Vestea bună este că Dumnezeu a lăsat în natură un leac de care avem nevoie pentru a ne curăţa periodic organismul de paraziţi. Tratamentul are la bază 3 plante: 1. pelinul (capsule sau ceai), 2. cuişoarele (recomand cuişoare întregi în locul capsulelor, 3. tinctura din coajă de nucă neagră (americană, care se găseşte la plafar, sub formă de tablete).

Aceste 3 ingrediente luate împreună pot să omoare în 3 săptămâni majoritatea speciilor de paraziţi care colonizează corpul.

Tratamentul are două faze:

Faza I - în care se face tratament intensiv pentru a elimina paraziţii şi ouăle acumulate.

Faza II - de menţinere, în care se ia o dată pe săptămână tratamentul pentru a preveni o nouă supra-infecţie, pe care ar fi bine să o ţineţi regulat toată viaţa.

O dată în fiecare săptămână veţi lua 2 linguriţe de tinctură de nucă neagră, 7 capsule de pelin şi 7 capsule de cuişoare (aprox. 3 linguriţe de cuişoare întregi).

Respectând acest tratament veţi ajuta corpul să lupte cu aceşti paraziţi la care suntem expuşi cu toţii în fiecare zi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia