Continental
Tribuna
Medicina naturistă: Oul - aliment de bază pentru organism
C. MIERLUŞCĂ
1884 vizualizari
Medicina naturistă: Oul - aliment de bază pentru organism
Oul este un produs natural de excepţie. În compoziţia sa sunt existente 80% din vitaminele şi substanţele menite să hrănească organismul uman şi să îi menţină sănătatea.

Colina, o substanţă conţinută de ou, este importantă pentru transmiterea impulsurilor nervoase, care sunt deficitare la persoanele care suferă de demenţă senilă în general, şi de Alzheimer în special. Se recomandă consumul de gălbenuş de ou crud pentru a preveni această afecţiune. Un ou consumat zilnic previne cataracta. Aceasta se datorează substanţelor numite luteină şi zeaxantină care sunt antioxidanţi puternici ce stopează procesele degenerative din organism.

Consumul regulat de ouă poate duce la prevenirea trombozelor. Consumul timp de una-două săptâmâni a câte două gălbenuşuri pe zi previne oxidarea colesterolului şi a trigliceridelor pe artere, fiind un excelent profilactic pentru ateroscleroză.

Cercetătorii de la Universitatea de Medicină din Oregano au ajuns la concluzia că femeile care consumă un gălbenuş proaspăt pe zi sunt mai ferite de a face cancer mamar deoarece acesta conţine substanţe antioxidante foarte puternice.

Consumul pe o perioadă de patru săptămâni a unui gălbenuş de ou zilnic îmbunătăţeşte memoria, înlătură oboseala cronică şi deficitul de atenţie.

Oul se recomandă în avitaminoză, deoarece conţine vitaminele B2, B5, B7, B12 sub o formă uşor asimilabilă.

comentarii
1 comentarii

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: dan.scarlat68@yahoo.com
Dan
17.02.2018 20:46
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia