Tribuna
Medicina naturistă
Nefrita - tratament naturist
C. MIERLUŞCĂ
516 vizualizari

Este o afecţiune inflamatorie renală. Se manifestă prin prezenţa sângelui în urină (hematurie), ademe, hipertensiune arterială. Apare la 14-21 zile după o infecţie cu streptococ, stafilococ, pneumococ. Apar dureri lombare, astenie, cefalee, ademe la pleoape şi apoi la picioare. Trebuie consultat medicul de specialitate. Profilactic, se înlătură focarele infecţioase - amigdalită, sinuzită etc. Se indică ceai de ??? 2 linguriţe rădăcină la 300 ml apă rece. Se fierbe 30 minute şi se bea în trei reprize după mesele principale. Se face gargară şi se înghite salvie, frunze, 2 linguriţe la 100 ml apă, se face gargară.
Flori de tei - gargară, cu infuzie din 4 linguri la cană, la care se adaugă o jumătate linguriţă de acid boric.
Flori de muşeţel - infuzie din 3 linguri de flori la cană. După răcire se strecoară şi se adaugă 4 g de acid boric. Se folosesc pentru gargară.
Flori de levănţică amestecate cu cimbrişor câte 50 g din fiecare. Se prepară o infuzie din acest amestec cu 2 linguriţe la cană. Se face gargară.
Soluţie de oţet de mere la 100 m de apă. Se pune o linguriţă de oţet de mere. Se ia câte o linguriţă din oră în oră, făcându-se gargară, apoi se înghite. Propolis - se pun 40 picături în 200 ml apă caldă din care se face gargară şi se înghite.
Fagure de miere - se mestecă în gură câte o linguriţă la fiecare oră timp de 4-6 ore. După 15 minute de mestecare, fagurele se aruncă. După 4-6 raţii dispar suferinţele de sinuzite. Nefrita cronică se va trata cu următorul amestec - infuzie: fasole teci 20 g, soc flori 10 g, mărar seminţe 10 g, arnică flori 5 g, coada calului 30 g, in 10 g, pedicuţă 15 g, Biomicin forte (ulei esenţial de cuişoare şi cimbru) - antibiotic natural.
Lucrări de referinţă: "Bioterapie" dr. Virgil Geiculescu şi "Secretele vindecării cancerului", Nicky Mcloud

comentarii
1 comentarii

Ceai de ???? .Interesant, dar nu e prima data !!!
eco
22.04.2021 09:29
Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia