Tribuna
Medicina naturistă: Infarctul şi apa
C. MIERLUŞCĂ
766 vizualizari
Medicina naturistă: Infarctul şi apa
Este bine de ştiut

 

Două pahare de apă după trezire ajută activarea organelor interne. Un pahar cu apă cu 30 de minute înaintea unei mese ajută digestia. Un pahar cu apă înaintea unei băi ajută la scăderea tensiunii arteriale. Un pahar cu apă înainte de a merge la culcare preîntâmpină atacul cerebral sau infarctul.

Apa băută înainte de culcare ajută la prevenirea cârceilor pe timpul nopţii. Muşchii au nevoie de hidratare când se chircesc şi apare durerea.

Majoritatea infarcturilor apar în timpul zilei, între orele 6-18. A face un infarct în timpul nopţii când inima ar trebui să se odihnească înseamnă că s-a întâmplat ceva neobişnuit. Este bine să aveţi o aspirină la îndemână în caz de infarct. Bayer produce aspirina cristal care se dizolvă instant pe limbă, având efect rapid. Durerea în braţul stâng, durerea intensă în barbă, greaţa, transpiraţia din abundenţă sunt simptomele care preced un infarct. S-ar putea să nu existe durere în piept în timpul unui infarct. Majoritatea oamenilor - în jur de 60% - care au făcut infarct în somn nu s-au mai trezit.

Dacă simţiţi durerea în piept, luaţi două aspirine înghiţite cu puţină apă şi apoi sunaţi la 112. Vă aşezaţi într-un scaun în faţa uşii şi aşteptaţi sosirea ambulanţei. Nu staţi întins.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia