Tribuna
Medicina naturistă: Fazele lunii
C. MIERLUŞCĂ
1136 vizualizari
Medicina naturistă: Fazele lunii

Luna parcurge patru perioade în cursul a 30 de zile. Luna în descreştere, luna nouă, luna în creştere şi luna plină. De fazele lunii sunt legate o serie de activităţi pe care noi trebuie să le întreprindem. Dacă trebuie să se stabilească data unei operaţii, ar trebui să se aleagă o perioadă cu luna în descreştere. Atunci vindecările sunt mai rapide şi sângerările mai puţine. În perioada cu luna plină există pericolul de hemoragie. Înainte de luna nouă, nu se începe nicio activitate importantă. Când luna este în descreştere, este bine să se facă detoxifierea organismului, deoarece atunci are efect maxim. În perioada de lună nouă, capacitatea organismului de detoxifiere este maximă. O zi de post, când este lună nouă, este foarte benefică pentru sănătate. Ziua de lună nouă este indicată pentru a ne lăsa de fumat sau alte vicii. Ziua de lună nouă poate fi considerată un punct de pornire pentru o viaţă nouă.

Când luna este în creştere, este indicat a vă fortifica corpul. În această perioadă, corpul câştigă mai mult în greutate. Vitaminele şi mineralele sunt mai uşor absorbite în această perioadă. Masajul pentru întărire se face în această perioadă. În această perioadă se produce şi retenţia de lichide şi eliminarea lor este mai dificilă.

Luna plină - perioada de vindecare după operaţii este dificilă. În această zi se fac numai operaţii de urgenţă, celelalte fiind evitate.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA