Tribuna
PNL
Medicina naturistă: Energiile benefice ale copacilor
C. MIERLUŞCĂ
365 vizualizari

 

Din timpuri străvechi se credea că copacii în preajma cărora suntem produc o influenţă benefică asupra organismului uman.

Spre exemplu, bradul influenţează benefic energia în zona capului. Pentru aceasta trebuie să stăm în preajmă 15-30 minute. Bradul îndepărtează energiile negative. Şi acum, în credinţa populară, se spune că o crenguţă de brad pusă în casă îndepărtează energiile negative.

Baia cu ace de brad este benefică pentru organism, înlătură durerile reumatice şi revigorează muşchii, dând un tonus întregului organism. Răşina de brad preparată în alifii îndepărtează durerile reumatice şi vindecă arsurile şi degerăturile.

Pinul este copacul care produce o revigorare foarte urgentă a organismului. Statul chiar şi 5 minute lângă un pin, strângând în mâna stângă acele de pe o creangă, va acumula în organism o putere benefică. Este bine să aveţi chiar la intrarea în casă, dacă locuiţi la curte, câte un pin sau în grădina din faţa blocului.

Răşina de pin este şi ea benefică pentru dizolvarea pietrelor la rinichi. Se foloseşte sub formă de tinctură cu anumite precauţii.

Stejarul este copacul cu longevitatea cea mai mare. El purifică aerul la fel ca 1.000 de copaci din specii diferite. Stejarul emană o energie puternică.

S-a constatat că persoanele care taie copaci în mod frecvent se încarcă cu energie negativă degajată de aceştia şi au o viaţă foarte scurtă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA