Tribuna
Medicina naturistă - Dureri de oase şi articulaţii
C. MIERLUŞCĂ
2450 vizualizari
Medicina naturistă - Dureri de oase şi articulaţii

Foarte mulţi oameni suferă de reumatism, artrită şi osteoporoză. Au o mobilitate redusă şi o privire obosită. Filofozia veche tibetană ne spune: Oasele puternice şi încheieturile flexibile ne asigură o viaţă lungă şi sănătoasă. Starea oaselor este influenţată de mai mulţi factori. Regimul alimentar şi mişcarea sunt principalii factori care ne fac să ne simţim bine.
Depozitele toxice se vor forma întotdeauna pe oase şi încheieturi şi ne vor limita raza de mişcare. Pentru aceasta trebuie să trecem la curăţarea regulată a oaselor şi încheieturilor. Se va trece la un tratament de 3 zile consecutiv cu 5 g frunze de dafin.
Ziua I - 5 g frunze de dafin se pun în 300 ml de apă fiartă care va fierbe timp de 5 minute. Întreaga cantitate se toarnă într-un termos şi se lasă 5 ore. Se strecoară şi se pune într-un alt ambalaj. Se va consuma cu înghiţituri mici întreaga cantitate timp de 12 ore, la fiecare 15 minute. Nu se va consuma întregul extract odată, deoarece poate produce hemoragie. În zilele II şi III, se va proceda ca în prima zi.
În timpul tratamentului, nu mâncaţi carne, ouă, brânză, urdă etc.
Se vor elimina săruri şi nisip, iar urina poate avea culoarea verde spre roşu deschis - semn că situaţia se va îmbunătăţi. Tratamentul se face în două etape la un interval de şapte zile şi se face o dată pe an - cea mai indicată perioadă fiind intervalul vară-toamnă.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA