Tribuna
Medicina naturistă: Dezvăluirile unui renumit chirurg cardiolog
C. MIERLUŞCĂ
1411 vizualizari
Medicina naturistă: Dezvăluirile unui renumit chirurg cardiolog

Un renumit chirurg car­diolog ne dezvăluie care sunt adevăratele cauze ale afecţiunilor cardiovas­culare.
Acesta este chirurgul cardiolog dr. Dwight Lun­dell, cu peste 25 ani expe­rienţă, perioadă în care a efectuat peste 5.000 de intervenţii chirurgicale pe cord deschis. Se ştia că afecţiunile cardiovascu­lare sunt rezultatul nive­lurilor mari de colesterol din sânge. Singura tera­pie acceptată era repre­zen­tată de prescrierea de medicamente pentru scă­derea colesterolului, reco­mandarea unei diete fără grăsimi. Abaterile de la aceste recomandări erau considerate a fi de natură eretică şi puteau duce eventual la deschiderea unor cazuri de malpraxis. Constantele ştiinţifice au concluzionat că inflamaţia peretului arterelor este cauza reală a afecţiunilor cardiovasculare şi a altor afecţiuni cronice. Aceste recomandări au dus la obezitate, diabet şi chiar epidemii de ciumă, care au provocat suferinţă u­ma­nă şi consecinţe eco­nomice grave.
În America 75 de mili­oane de oameni suferă de boli de inimă, 20 milioane au diabet zaharat şi 57 milioane au pre-diabet.
Inflamaţia face coleste­rolul să rămână blocat. Ea se datorează carbo­hidraţilor foarte procesaţi, cum sunt: zahărul, făina albă şi toate produsele obţinute din acestea. Con­­sumul în exces de uleiuri vegetale, Omega 6, precum cel de soia, de porumb şi cel de floarea- soarelui, uleiuri care se găsesc în foarte multe pro­duse alimentare, a­ces­te alimente au otrăvit încet pe toată lumea, este afirmaţia dr. Dwight Lun­dell.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia