Continental
Tribuna
Medicina naturistă: Curele de slăbire cu suc de varză
C. MIERLUŞCĂ
790 vizualizari
Medicina naturistă: Curele de slăbire cu suc de varză

Se va consuma de două ori pe zi, dimineaţa şi seara câte 200-300 g salată de varză crudă, timp îndelun­gat. Varza are proprietatea de a curăţa organismul de toate toxinele şi este un important pas pentru a schim­ba obi­ceiurile alimentare. Varza reduce valorile ridi­cate ale colesterolului. Se va con­su­ma sub formă de salată, câte 300 g, zilnic, timp de 3 zile pe săptă­mână.

Constipaţia - se va con­su­ma zilnic 200 g varză mu­rată care reglează flora in­tes­tinală. Varza murată fiind bogată în fibre alimen­tare, are efect de "maturare a colonului" şi de eliminare a rezidurilor.

Pentru tenul încărcat, se recomandă ştergerea lui cu suc de varză proaspătă sau comprese care se ţin 15 minute.

Răni care se vindecă greu - se pun zilnic com­pre­se cu suc de varză care contribuie la vindecarea rănilor şi la scăderea riscu­lui de infecţie.

Eczeme infecţioase, in­fecţii fungice - frunzele de varză zdrobite se pun pe zonele afectate minim 4 ore, având o acţiune anti­septică asupra bacteriilor şi ciupercilor parazite.

Surmenaj fizic şi intelec­tual - se va consuma timp de 3 săptămâni, la amiază şi seara câte o farfurie de salată de varză, tratamen­tul fiind şi antidepresiv.

Menopauză - consumul regulat de varză întârzie in­stalarea menopauzei, înlă­tură bufeurile, transpiraţia şi nervozitatea.

Infecţii respiratorii - varza fiind foarte bogată în vita­mina C, ajută la restabilirea imunităţii.

Entorse, luxaţii, dureri reu­­matice - se pun com­pre­se cu varză zdrobită cu ciocanul, minim 4 ore.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia