Continental
Tribuna
Medicina naturistă: Curele de slăbire cu suc de varză
C. MIERLUŞCĂ
925 vizualizari
Medicina naturistă: Curele de slăbire cu suc de varză

Se vor consuma de două ori pe zi, dimineaţa şi seara câte 200-300 g salată de varză crudă, timp îndelungat. Varza are proprietatea de a curăţa organismul de toate toxi­nele şi este un important pas pentru a schimba o­bi­ceiurile alimentare. Var­za reduce co­lesterolul. Se va consu­ma sub formă de salată, câte 300 g, zilnic, timp de 3 zile pe săp­tămână.
Constipaţia - se vor con­­suma zilnic 200 g varză murată care reglea­ză flora intestinală. Varza murată fiind bogată în fibre ali­mentare, are efect de "măturare a colonului" şi de eliminare a reziduu­rilor.
Pentru tenul încărcat, se recomandă ştergerea lui cu suc de varză proas­pătă sau comprese care se ţin 15 minute.
Răni care se vindecă greu - se pun zilnic com­prese cu suc de varză care contribuie la vinde­carea rănilor şi la scă­derea riscului de infecţie.
Eczeme infecţioase, infecţii fungice - frunzele de varză zdrobite se pun pe zonele afectate minim 4 ore, având o acţiune an­ti­septică asupra bacterii­lor şi ciupercilor parazite.
Surmenaj fizic şi inte­lec­tual - se va consuma timp de 3 săptămâni, la amiază şi seara câte o farfurie de salată de varză, tratamentul fiind şi antidepresiv.
Menopauză - consumul regulat de varză întârzie instalarea menopauzei, înlătură bufeurile, trans­piraţia şi nervozitatea.
Infecţii respiratorii - var­za fiind foarte bogată în vitamina C, ajută la resta­bilirea imunităţii.
Entorse, luxaţii, dureri reumatice - se pun com­prese cu varză zdrobită cu ciocanul, minim 4 ore.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia