Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Cum putem elimina greutatea în exces
C. MIERLUŞCĂ
670 vizualizari
Cum putem elimina greutatea în exces

În general există 7 cauze care determină greutatea în exces - este concluzia unui specialist în domeniu:
1. Factorul genetic - acesta se moşteneşte. Cu toate acestea, puteţi învinge tendinţa de depunere a grăsimilor prin schimbarea stilului de viaţă.
2. Regimul alimentar, care trebuie aplicat în funcţie de individ. Unele persoane obţin rezultate mai bune cu un regim vegetarian, altele cu un regim bazat pe proteine. La foarte multe persoane se aplică regimul în funcţie de grupa sanguină. În acest sens, trebuie să consultaţi un medic care vă va indica principiile dietetice călăuzitoare.
Fiţi atenţi la cantităţile de zahăr consumate. Nu consumaţi zahăr alb, paste făinoase, orez decorticat. Luaţi prânzuri mici şi nu săriţi peste mese. Consumaţi multă apă.
3. Faceţi exerciţii fizice regulate.
4. Ţineţi cont de echilibrul hormonal. Când tiroida nu funcţionează bine, se pot produce acumulări de grăsime în organism.
5. Detoxifiaţi regulat organismul.
6. Nu consumaţi alimente rafinate şi sintetice. Deficienţele nutriţionale provoacă pofta de dulciuri şi alimente grase.
7. Evitaţi traumele emoţionale. În cauze grave, luaţi contactul cu un psiholog sau un preot. Nu există produse miraculoase care să vă schimbe obiceiurile alimentare fără a avea efecte secundare.
Există stimulente naturale pentru slăbit, dar acestea stimulează sistemul nervos şi contribuie la eliberarea de adrenalină, care în timp duc la insomnii, oboseală cronică, stări de tensiune, agitaţie, anxietate. Se recomandă prudenţă în folosirea stimulentelor naturale pentru a nu avea efecte nedorite asupra tiroidei şi suprarenalelor.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia