Tribuna
AFF
Medicina naturistă: Cum prevenim afecţiunile prostatei
C. MIERLUŞCĂ
798 vizualizari

 

După vârsta de 40 de ani, doi bărbaţi din trei suferă de această afecţiune. Se recomandă evitarea vieţii sedentare, prevenirea constipaţiei, a răcelii picioarelor şi în general, nu răciţi.

Consumaţi frecvent legume, fructe, iaurt, brânză de vaci, ??? integrale, sucuri naturale de sfeclă roşie, morcovi şi castraveţi.

Se recomandă zilnic plimbări, indiferent de vreme, cu o condiţie - să nu răciţi.

Nu consumaţi zahăr şi produse de patiserie cu conţinut de zahăr.

Dimineaţa faceţi exerciţii şi duşuri alternative reci şi calde, în special în zona picioarelor. Mergeţi desculţ pe iarbă, pe nisip, etc.

Ţineţi din când în când posturi regulate pentru a evita obezitatea.

Pentru inflamarea prostatei, doctorul M. Tombak, recomandă următorul tratament: Se pun 2 linguriţe de orez nerafinat într-un borcan de 1/2 l. Se umple borcanul cu apă fiartă şi se lasă 24 de ore. A doua zi se adaugă nucă în borcan şi schimbaţi apa. Repetaţi 5 zile, adăugând un borcan în fiecare zi, schimbând apa în celelalte borcane. În a 6-a zi se va fierbe orezul din primul borcan 15 minute. Se va consuma imediat orezul fiert la care puteţi adăuga ulei vegetal presat la rece. Preparatul nu se va săra. Nu se va consuma nimic următoarele 3 ore.

Puneţi borcanul gol la sfârşitul cozii şi introduceţi apă în el. În ziua următoare, mâncaţi orezul fiert din borcanul nr. 2, pe care ulterior îl adăugaţi la coadă. Mâncaţi timp de două luni orezul din cel mai vechi borcan, schimbând zilnic apa din borcane şi adăugând câte unul.

Cu acest tratament se pot vindeca inflamaţiile prostatei la bărbaţi şi la femei inflamaţiile sistemului genital-urinar.

Bibliografie: "Cum să trăim 150 de ani" - Mikhail Tombak





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA