Tribuna
Medicina naturistă
Ceaiul din coajă de mesteacăn elimină calculii renali
C. MIERLUŞCĂ
550 vizualizari
Ceaiul din coajă de mesteacăn elimină calculii renali

Calculii renali pot fi eliberaţi indiferent de dimensiuni, cu coajă de mesteacăn. Coaja albă, proaspătă, de mesteacăn, se mărunţeşte bine pe un tocător de lemn. Peste această coajă se toarnă 500 ml apă rece şi se pun împreună la fiert, la foc moderat. După 15 minute, se ia totul de pe foc şi se strecoară printr-un tifon dublu. Această cantitate se bea în cursul unei zile.
Dacă în 24 de ore nu se elimină piatra, reţeta se repetă. A doua zi dispar şi durerile. Acest tratament este un bun diuretic, atât pentru rinichi, cât şi pentru colecist.
Frunzele şi florile de fragi elimină calculii renali şi biliari
Se vor consuma ceaiuri sau sucuri de fragi. Fragii proaspeţi elimină pietrele pe bază de acid uric. Fragile au proprietăţi hipotensive, ajută la scăderea glicemiei. Se culeg fragii cu tot cu frunze şi se pun la uscat. Se păstrează într-un săculeţ de pânză. Ceaiul se obţine din infuzia a două linguriţe fructe şi frunze într-o jumătate de litru apă clocotită, timp de 15 minute. Se strecoară şi se bea după mesele principale ale zilei.
Înainte de tratament, se indică folosirea fragilor pentru a vedea dacă organismul nu face alergie la aceste fructe, deoarece pot apărea probleme digestive sau dermatologice.

comentarii
1 comentarii

ce cantitate de coaja doamna draga
Petrisor
28.11.2021 18:24
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia