Tribuna
PNL
Medicina naturistă: Ce trebuie să ştim când cumpărăm peşte
C. MIERLUŞCĂ
1353 vizualizari
Medicina naturistă: Ce trebuie să ştim când cumpărăm peşte

Mulţi peşti comer­cia­lizaţi înoată în ape poluate, existând riscul de a fi con­taminaţi cu mercur, com­puşi industriali, bacterii, etc.

Citiţi întotdeauna eti­chetele produselor din peşte (sau întrebaţi vân­zătorul) pentru a vă in­forma de unde a fost pescuit peştele.

Este de preferat a alege peşte din apele arctice sau din zonele aflate departe de ţărm, din apele cele mai adânci unde marea este mai puţin poluată.

În general, grăsimile de peşte comercializate drept suplimente sunt supuse unui proces de purificare (lucru ce adeseori este menţionat pe etichetă) şi nu conţin substanţe contaminate.

Se cunosc beneficiile acizilor graşi omega 3 pentru sănătatea inimii încă din 1970, când cerce­tătorii care îi studiau pe inuiţii din Groenlanda, mari consumatori de gră­simi din peşte şi fructe de mare, au descoperit acest lucru, aceştia nesuferind de afecţiuni cardio-vascu­lare. Nivelul ridicat de acizi graşi omega 3 din peştele consumat de către inuiţi reducea nivelul de trigli­ceride, ritmul cardiac, ten­siunea arterială şi arte­roscleroza (depunerile de grăsime de pe peretele arterelor).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia