Tribuna
Medicina naturistă
Ce ne spun părul, forma capului şi ochii
Ce ne spun părul, forma capului şi ochii

Părul reflectă modul cum se simte organismul. Când părul devine nearanjabil, unsuros, uscat şi firav înseamnă că ceva nu funcţionează bine în organism. Problemele părului se datorează în mare parte faptului că ficatul nu filtrează suficient şi o deficienţă a micro şi macroelementelor.
Persoanele cu stomacul sau duodenul ulcerat par palizi la faţă şi au linii maronii sub ochi - simptomele tipice ale anemiei. Un alt semn al procesului de ulcerare a tractului digestiv este vârful nasului deschis la culoare. Ridul adânc vertical între sprâncene poate fi înrudit cu dureri de cap dese şi de nevoia corpului de aer proaspăt. Tot ce se întâmplă în corpul nostru se manifestă în exterior.
Rinichii, vezica biliară sau inima, în stare proastă de funcţionare, cauzează cearcănele de sub ochi. Chinezii au fost primii care au diagnosticat bolile pe baza ridurilor de pe faţă. Maeştrii din Sian Min au lăsat cunoştinţele lor numai câtorva persoane alese. Dacă aceste cunoştinţe erau cunoscute de mai multe persoane, nivelul de sănătate ar fi fost mult mai bun.
În multe cazuri, forma capului este un indicator al vitalităţii organismului. Persoanele cu spatele capului plat au o sănătate care nu este prea puternică, au o senzaţie constantă de slăbiciune, tulburări circulatorii, migrene, dureri de cap, dureri de ficat şi dureri ale tractului digestiv.
Ochii redau o reflexie a sănătăţii fizice şi o serie de trăsături ale caracterului nostru, indică vitalitatea noastră, precum şi inteligenţa şi înţelepciunea noastră. Ochii verzi indică sensibilitate şi încredere. Cer întotdeauna dragoste şi returnează această dragoste cu o dedicaţie necondiţionată. Persoanele cu ochi albaştri au un caracter puternic, ţeluri clare şi persistă în atingerea scopurilor. Persoanele cu ochii negri au o natură erotică. Nimic nu le poate sta în calea dorinţelor lor în materie de romantism. Cei cu ochii cenuşi se descurcă bine în toate domeniile vieţii. Ochii căprui deschis indică o personalitate rezonabilă şi pragmatică. Ochii căprui închis indică un temperament sensibil, o atitudine confuză asupra scopului vieţii, în special în relaţiile personale. Pleoapele indică stresul hormonal. Pleoapele mari indică funcţionarea normală a corpului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia