Tribuna
Medicina naturistă: Ce ne poate cauza cancerul
C. MIERLUŞCĂ
1501 vizualizari
Medicina naturistă: Ce ne poate cauza cancerul

Hipocrate spunea că mâncarea trebuie să fie medicament.
Regimul alimentar nesănătos poate cauza 40% din cazurile de cancer la bărbaţi şi 60% la femei, este studiul Institutului American pentru cancer. Substanţele cancerigene din mâncare acţionează încet, otrăvind organismul zi de zi.
Trebuie pus mai mult accent pe prevenire şi pentru aceasta trebuie evitate anumite ingrediente care produc tumori maligne.
Nu folosiţi grăsimi vechi. Nu lăsaţi niciodată grăsimile în tigaie pentru a le folosi ulterior.
Limitaţi consumul de grăsime la două linguri pe zi. Nu mâncaţi afumături.
Multe produse conţin nitraţi şi azotaţi. De aceea este indicat să mâncaţi legume cultivate cu aer liber (nu în seră), folosind îngrăşământ natural sau compost.
Un om de ştiinţă din Philadelphia a făcut afirmaţia că este bine să mâncăm mai puţin pentru a preveni cancerul. Obezitatea face să crească riscul apariţiei cancerului. Senzaţia de foame poate fi confundată cu senzaţia de sete. Ea dispare dacă bem un pahar de apă, în aproximativ 10-15 minute.
Trebuie să ne întărim imunitatea printr-un aport natural de vitamine. Acestea sunt vitaminele A, C şi E.
Există un test simplu pentru lipsa vitaminei A. Mergeţi repede dintr-o cameră bine luminată într-o cameră întunecată. Dacă în câteva secunde nu puteţi distinge formele lucrurilor, aveţi lipsă de vitamina A.
Pentru a corecta acest deficit de vitamina A, beţi sucuri de morcov şi sfeclă roşie.
Vitamina C se găseşte în măceşe, coacăze negre, coacăze roşii, hrean, citrice, mere, ceapă, etc.
Vitamina E se găseşte în gălbenuşul de ou, grâu, ovăz, porumb, mazăre, morcovi, ceapă, usturoi, pătrunjel. De asemenea, ciupercile ne protejează de cancer.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA