Tribuna
Medicina naturistă: Câinele, animal de companie
C. MIERLUŞCĂ
629 vizualizari

 

Câinele sunt donatori de energie. Ei suplimentează energia pozitivă. Ei sunt ca nişte acumulatori care, pe măsură ce dau din energia lor, se încarcă imediat cu alta nouă. Câinii trebuie să se mişte tot timpul şi trebuie să aibă o ocupaţie, fie şi alergatul după propria coadă.

Ei au nevoie să comunice cu oamenii. Un câine lăsat mai mult singur în apartament se simte parazit şi dacă s-ar permite, nu s-ar îndepărta niciodată de stăpân.Câinele este gata să dea stăpânului său toate forţele sale, fără să aibă de suferit din această cauză deoarece este capabil să-şi restabilească imediat echilibrul energetic. Iritarea, nervozitatea câinelui îl împiedică să doneze energie. Energia lor vine în fascicule, haotic, procesul de răspândire prin corpul uman are loc la întâmplare, multe regiuni fiind suprasaturate, altele, dezavantajate. Un câine bolnav nu donează energie, ci ia energie sau, în cel mai bun caz, donează, dar incomplet. Dacă aveţi un tonus scăzut, sunteţi obosit, somnolent, dar nu aveţi dureri şi nici vreo inflamaţie oarecare, atunci aveţi nevoie de câine, nu de pisică. Dacă după "tratamentul" pisicii vă ţiuie urechile, aveţi ameţeli şi sunteţi somnolent, atunci chemaţi câinele. Pentru un om bolnav ar fi ideal să aibă şi câine şi pisică. Dacă pisica este capabilă să anihileze inflamaţia, durerea, surescitarea, să normalizeze presiunea arterială, câinele ajută omul să-şi refacă puterile şi să-şi ridice tonusul vital. Când în casă va exista şi câine şi pisică, ei lucrează împreună. Cantitatea cea mai mare de energie o donează animalele roşcate, în timp ce animalele cu blana de culoarea nisipului sau galben-crem tonifică energia stăpânilor. Albul poate fi considerat culoarea ideală.

Casa unde trăiesc în armonie oameni, animale şi plante este ocolită de nenorocire pentru că aici se creează un sistem energetic benefic care se reglează în permanenţă.

Pădurea este un mare stabilizator al energiei noastre. O oră petrecută în pădure echivalează, ca grad de eficacitate, cu o lună de fizioterapie la policlinică.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA