Tribuna
AFF
Medicina naturistă: Berea - o băutură importantă
C. MIERLUŞCĂ
662 vizualizari

 

Berea previne infarctul. Specialiştii au constatat că riscul scade cu 40-60% la băutorii de bere faţă de cei care nu consumă deloc această băutură. Scade riscul atacului cerebral. Reglează tensiunea arterială. Cercetătorii de la Universitatea Harvard şi medicii din Olanda au descoperit că un consum moderat de bere aduce la normal tensiunea arterială crescută.

Berea previne diabetul, reduce riscul apariţiei Bolii Alzheimer. Previne apariţia osteoporozei în cazul bărbaţilor şi al femeilor tinere, celor în vârstă le face rău. Un pahar de bere pe zi vă prelungeşte viaţa. În acest sens au fost făcute 50 de studii. Previne diareea, împiedicând germenii intestinali să se dezvolte şi să producă deranjarea stomacului.

Vă ajută să scăpaţi de stres. Se indică după serviciu câte un pahar de bere rece, vindecă stresul, elimină pietrele la rinichi şi de la bilă cu 40%.

Previne insomniile, vă fereşte de cancer, tumora se reduce în dimensiuni. Ajută la formarea colagenului, reface celulele pielii. Întăreşte sistemul imunitar - în acest caz berea trebuie să fie caldă. Este vitaminizantă, face poftă de mâncare, vă fereşte de ulcer şi de inflamaţii. Vă ajută să slăbiţi - un pahar de bere conţine mai puţine calorii decât un pahar de suc de mere. Berea vă ajută la alăptare, stimulează cantitatea de lapte.

comentarii
2 comentarii

Băută cu regularitate, berea prelungește viața comercianților !!
Sile
10.08.2022 16:12
Nu vă lăsați păcăliți ! E vorba totuși de o băutură alcoolică ! Abstinența nu scurtează viața !!
Macapagals Impromptu Speech
10.08.2022 19:54
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA