Tribuna
Medicina naturistă: Alternativa la chimioterapie
C. MIERLUŞCĂ
1773 vizualizari

După ce ani de zile au spus pacienţilor că singura cale pentru a încerca să elimine cancerul este chimioterapia, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului: chimioterapia care presupune "otrăvirea" celulelor canceroase cu rata mare de creştere. Sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, da pot fi afectaţi rinichii, ficatul sau stomacul.
Sunt prezentate alimente care pot fi evitate.
    O altă alternativă experimentată pe un lot de 70.000 de subiecţi a dat rezultate îmbucurătoare. Experimentul a fost efectuat din anul 1975. Tratamentul este indicat şi preventiv.
Ingrediente: o lămâie, o linguriţă de bicarbonat şi miere.
Modul de preparare: se ia o lămâie care se lasă timp de 10 minute în apă cu o lingură de oţet de mere (pentru detoxifierea cojii), după care se dă sub un jet de apă. Se fierbe coaja de lămâie într-un litru de apă timp de un minut, apoi se lasă la macerat de seara până dimineaţa. Lichidul se filtrează. Se stoarce sucul de la lămâie şi se adaugă o linguriţă de bicarbonat de sodiu care schimbă PH-ul organismului din acid în alcalin. Se adaugă miere după gust. Bolnavul trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod.
 Preparatul este considerat un tonic pentru întregul organism şi poate preveni şi alte afecţiuni grave.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA