Tribuna
Medicina naturistă
Alcoolul poate produce cancer
C. MIERLUŞCĂ
872 vizualizari
Alcoolul poate produce cancer

Nu este vorba nici de un pahar de vin consumat de câteva ori pe săptămână, care este chiar un medicament pentru organism, ci de consumul exagerat de alcool care are efecte negative asupra intestinelor, devenind un factor iritant. Abuzul de alcool provoacă dureri de cap, greaţă, oboseală mentală şi fizică, dureri de muşchi. Sângele devine mai acid datorită metaboliţilor toxici din alcool. Apare acidoza, care este cauza îmbătrânirii premature şi a osteoporozei, precum şi a altor boli grave. Alcoolul sporeşte riscul apariţiei cancerului esofagian, al cancerului de ficat. De asemenea, poate determina apariţia cancerului colorectal şi de sân. Excesul de alcool distruge un spectru larg de substanţe nutritive, printre care şi vitamina C, magneziu, zinc, fier, vit. B. Un pahar de vin sau o bere de trei ori pe săptămână nu vor avea un impact negativ asupra sănătăţii. Se recomandă ca băuturile să fie netratate chimic.
În cazul în care la anumite ocazii consumaţi mai mult alcool, se recomandă vitamina C şi alţi antioxidanţi. Beţi multă apă alături de alcool, înainte de culcare şi faceţi exerciţii fizice (mers pe jos) în ziua următoare, reducând astfel efectele negative ale alcoolului.
Dintre plantele medicinale se recomandă extrasul de pochivnic, ardei iute, coacăze negre, măceşe, cătină. Două linguri de cătină, două linguri flori de soc, o lingură ienupăr şi o lingură rozmarin. Peste acest amestec se toarnă 2 litri de apă clocotită şi se acoperă 20 de minute. Se bea întreaga cantitate până la ora 18. Se iau câte 70 grame drojdie de bere până la dezintoxicare. În stare de ebrietate, se iau 6 linguriţe de miere, după 20 de minute alte şase linguriţe şi după alte 20 de minute, încă şase linguriţe. Se consumă 100-150 g miere în 3 porţii zilnice. Se recomandă şedinţe de reflexoterapie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia