Tribuna
Medicina naturistă
Influenţa pisicilor asupra sănătăţii oamenilor
C. MIERLUŞCĂ
7576 vizualizari

Medicii au observat de multă vreme că pisica încearcă să se culce pe locul dureros şi după un timp durerea dispare.
Bioenergeticenii consideră că pisicile au capacitatea de a vedea aura omului şi la nevoie pot să o trateze. Pisica reduce stările de nelinişte, calmează, trezeşte sentimente de încredere şi optimism.
Pisicile influenţează hipertensiunea, având efect după un infarct sau accident cerebral. Persoanei în cauză i se recomandă să ţină în braţe o pisică. Chiar şi riscul de a face un infarct este cu 30-40% mai mic. Metoda felinoterapiei se aplică încă din Antichitate. Se recomandă şi în perioada de convalescenţă, răceală, febră, se întăresc şi oasele.
S-a constatat ăa torsul ar fi sursa acţiunii terapeutice a pisicilor. Frecvenţa cu care acţionează este între 25 şi 50 HZ.
Influenţa bioenergetică a pisicilor este mult mai puternică decât cea a motanilor, vindecând afecţiuni ale sistemului nervos şi organele interne, iar motanii sunt specialişti în artroză, spondiloză, osteopatii. Pisicile cu blană lungă sunt excelenţi neurologi. Ajută în cazul depresiilor, normalizează somnul. Cele cu blaniţă de lungime medie sunt buni cardiologi, iar pisicile cu blana scurtă tratează mai bine afecţiunile stomacului, ficatului, rinichilor. Simpla prezenţă a pisicilor siameze în casă ajută să dispară microbii care generează gripa. Pisicile negre absorb energia negativă a aparaturii electrice din locuinţe. Pisicile pot să ducă la resorbţia hematoamelor interne.
Pisica depistează singură zona bolnavă, dar nu trebuie ţinută cu forţa. Dacă se ridică brusc şi pleacă, înseamnă că pentru moment îi este suficientă energia negativă acumulată. Pisica se va odihni şi îşi va reface forţele, întorcându-se pentru a continua tratamentul.



comentarii
5 comentarii

pacat ca lasa par peste tot
miau
04.08.2011 07:45
tunde-o :)
uun cititor
04.08.2011 07:50
toxoplasmoza transmisa de pisici este tot mai frecventa
un admirator al pisicilor
04.08.2011 09:18
Asa este, eu cand am fost mica tot bolva eram, dar de cand am inceput sa tin animal in casa (pisica sau catel) nu se mai prinde nici o raceala de mine:) . Dar..animalul trebuie deparazitat si vaccinat periodic.
pisi bland
04.08.2011 10:09
Este adevarat ca pisica ne ajuta mult.Cand suntem bolnavi sau stresati se asaza in bratele noaste - ne elibereaza de energiile negative , ne preia bolile pana la scrificiul ei...asa s-a intamplat si cu pisica mea...
Tuzes
13.07.2013 22:10
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia