Tribuna
Sevis
Horoscop zilnic
Horoscop zilnic

Berbec
Dimineaţă vă lipseşte simţul practic şi vă irosiţi energia. Colegii vă înţeleg şi încearcă să vă ajute. Vă recomandăm să fiţi prudent. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur!

Taur
Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere.

Gemeni
Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole neprevăzute. De dimineaţă s-ar putea să va încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evita.

Rac
De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat, nu vă simţiţi în apele dumneavoastră. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu aveţi un contact prea bun cu realitatea.

Leu
S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le trataţi cu calm. Un gest tandru sau o vorba bună vă pot ajută să evitaţi o ceartă.

Fecioara
Dimineaţă sunteţi obosit şi confuz, cu un simt practic scăzut. Evitaţi să luaţi decizii importante! Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult şi să vă limitaţi la activităţi de rutină.

Balanţă
Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii şi cu persoana iubita. După-amiază, s-ar putea să primiţi o suma importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt şanse să vi se propună o colaborare, dar vă sfătuim să nu vă pripiţi.

Scorpion
Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, că să nu aveţi surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveţi grijă ce spuneţi, pentru că riscaţi să jigniţi o persoană dragă. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

Săgetător
S-ar putea să fiţi dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum aţi fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteţi petrece clipe plăcute alături de persoana iubită.

Capricorn
Deşi aveţi multă treaba, ar fi bine să mai reduceţi ritmul în care munciţi. În prima parte a zilei, sunteţi tentat să cheltuiţi cam mult. Încercaţi să fiţi mai prudent!

Vărsător
Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că aveţi tendinţa să vă grăbiţi. Astăzi sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi problemele importante. Ar fi bine să vă faceţi o listă de priorităţi.

Peşti
Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu începeţi afaceri.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia