Tribuna
SEVIS
Horoscop zilnic
Horoscop zilnic

Berbec
Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate face să aveţi reacţii impulsive faţă de cei din jur. Prin urmare, nu este o zi bună pentru a lua decizii importante în plan profesional sau pentru întruniri cu persoane apropiate.
Taur
În prima parte a zilei s-ar putea să aveţi o divergenţă cu partenerul de viaţă din cauza unei probleme financiare. Se pare că va trebui să faceţi un efort pentru a vă respecta o promisiune.
Gemeni
Se pare că sunteţi nemulţumiţi din cauză că aveţi impresia că munciţi prea mult, iar munca depusă nu este apreciată aşa cum ar merita nici la locul de muncă şi nici în familie. Vă recomandăm să fiţi mai modest.
Rac
Deşi aveţi idei care vi se par foarte bune, s-ar putea să nu reuşiţi să îi convingeţi şi pe cei din jur. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi descurajat şi să vă puneţi planurile în aplicare cu încredere.
Leu
Simţiţi nevoia să faceţi schimbări în cămin şi sunteţi tantaţi să cheltuiţi o sumă mare de bani. Vă sfătuim să fiţi prudent când luaţi decizii în plan financiar pentru că nu este un moment favorabil investiţiilor.
Fecioară
În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi nervos din cauza dificultăţilor pe care le întâmpinaţi în plan profesional sau în afaceri. Totul se poate rezolva în scurt timp cu ajutorul colegilor sau al partenerilor.
Balanţă
Începeţi ziua plin de energie şi elan şi vă implicaţi serios într-un proiect profesional original. Aveţi tendinţa să ignoraţi problemelor persoanelor aproapiate cu riscul să fiţi greşit înţeles şi să vă alegeţi cu reproşuri.
Scorpion
La locul de muncă sau în afaceri, starea de nervozitate vă predispune la greşeli. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii sau cu partenerii.
Săgetător
În prima parte a zilei, s-ar putea să deveniţi irascibil din cauza unei controverse cu o femeie mai în vârstă din familie. Sfaturile partenerului de viaţă vă pot ajuta să evitaţi tensionarea relaţiei pe termen lung.
Capricorn
S-ar putea să fiţi indispus din cauza unei stări de nemulţumire. Este o zi bună pentru a analiza cu obiectivitate cauzele frustrărilor şi pentru a începe să găsiţi soluţii.
Vărsător
În prima parte a zilei este posibil să fiţi indispus din cauza unei dificultăţi financiare. O persoană apropiată vă poate ajuta cu un împrumut. Nu este momentul să vă implicaţi în activităţi profesionale importante, fiindcă şansele de reuşită sunt reduse.
Peşti
La locul de muncă sau în afaceri, un superior sau un partener ar putea să fie indispus şi să tensioneze atmosfera. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii sau cu partenerii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia