Tribuna
PNL
Horoscop 31.07.2020
Horoscop 31.07.2020

Berbec

Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes profesional şi comunicării cu persoane importante. Starea de spirit este bună şi vă ajută să depăşiţi cu uşurinţă o deziluzie sentimentală.

 

Taur

Se pare că aveţi îndoieli în privinţa unei afaceri. Intuiţia vă este un aliat de nădejde. Puteţi obţine o sumă importantă de bani de la o rudă apropiată. Nu trataţi cu superficialitate problemele de la locul de muncă!

 

Gemeni

În prima parte a zilei, alergaţi după documentele necesare pentru o tranzacţie imobiliară. Întâmpinaţi mici obstacole, dar reuşiţi să vă descurcaţi. Se pare că sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli mari, care vă cam afectează bugetul.

 

Rac

Dacă aveţi de susţinut un examen, nu vă faceţi griji! Şansa este de partea dumneavoastră. De asemenea, sunt favorizate călătoriile şi deciziile importante.

 

Leu

Reuşiţi să vă redresaţi bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiţi la serviciu. Puteţi să vă faceţi planuri pentru o călătorie în interes propriu şi planuri de investiţii pe termen lung.

 

Fecioară

Vă cumpăraţi un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, şefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reuşiţi să rezolvaţi o problemă delicată. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

 

Balanţă

Sunteţi foarte hotărât şi reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeţi roadele muncii depuse în ultima vreme.

 

 

Scorpion

Sunteţi ambiţios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât şi în relaţiile parteneriale. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor problemele de serviciu şi de acasă.

 

Săgetător

Aveţi succes în afaceri şi puteţi să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Intuiţia vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. Este, totodată, o zi favorabilă comunicării cu persoana iubită şi cu prietenii.

 

Capricorn

Optimismul cu care începeţi ziua vă ajută să suportaţi mai uşor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. În partea a doua a zilei, vă pregătiţi pentru o călătorie lungă în interesul familiei.

 

Vărsător

Sunt favorizate relaţiile cu partenerii de afaceri. Activităţile începute astăzi au mari şanse de reuşită. Este o perioadă favorabilă afacerilor şi investiţiilor. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi probleme financiare dificile.

 

Peşti

Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi, pentru că schimbările vă avantajează. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, care vă va ajuta să începeţi o activitate extraprofesională.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia