Tribuna
Fabrica Sevis
Horoscop 30.07.2021
Horoscop 30.07.2021

 

Berbec

Aveţi şanse maxime să obtineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul. Puteţi să vă gândiţi la viitor şi chiar să faceţi investiţii pe termen lung. Menajaţi-vă sănătatea! Ar fi bine vă odihniţi mai mult.

 

Taur

Începeţi o lucrare importantă, de pe urma căreia puteţi câştiga bine. Ca să aveţi mai multe şanse, vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic. Este posibil să aveţi un conflict cu un prieten sau cu partenerul de viaţă

 

Gemeni

O problemă de familie vă obligă să faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi o serie de dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine. Aveţi o zi bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative.

 

Rac

Problemele financiare nu vă dau pace, dar reuşiţi să vă păstraţi optimismul şi sunteţi departe de a vă da bătut. Dimineaţa vă merge excelent, dar vă sfătuim să nu lăsaţi garda jos şi să fiţi atent la hotărârile importante.

 

Leu

Comunicaţi excelent cu cei din jur. Dacă vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine să acceptaţi. Puteţi câştiga bine. După-amiaza ar fi bine să rămâneţi acasă.

 

Fecioară

Sunteţi bine dispus şi atrageţi cu uşurinţă simpatia celor din jur. S-ar putea chiar să fiţi iniţiatorul unei excursii sau a unei petreceri. Vă sfătuim să fiţi atent la bani şi să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.

 

Balanţă

Dimineaţa s-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes personal. Faceţi cunoştinţă cu o persoană cu care vă veţi asocia într-o afacere. Partenerul de viaţă se bucură că îi daţi veşti bune.

 

Scorpion

Aveţi succes în afaceri şi reuşiţi să câştigaţi o sumă frumoasă. Mai mult, după-amiaza vi se propune o colaborare. Dacă trebuie să călătoriţi, puteţi fi optimist. Nu se întrevăd niciun fel de probleme.

 

Săgetător

Sunteţi optimist şi aveţi şanse de reuşită pe toate planurile. Relaţiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reuşiţi să faceţi rost de bani pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă

 

Capricorn

Dimineaţa, sunteţi stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergaţi în stânga şi-n dreapta ca să o rezolvaţi, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale! .

 

Vărsător

Deşi nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiţia de a termina ce aţi început nu poate să vă aducă decât câştiguri. Totuşi, ar fi bine să vă organizaţi în aşa fel încât să nu neglijaţi nici familia şi nici relaţiile cu cei apropiaţi.

 

Peşti

După o perioadă nefavorabilă pe plan social şi sentimental, situaţia se schimbă complet. Bucuraţi-vă şi nu vă mai puneţi atâtea întrebări! Spre seară, aflaţi că s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia