Tribuna
Fabrica Sevis
Horoscop 28.07.2021
Horoscop 28.07.2021

 

Berbec

Ar fi bine să vă exprimaţi clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile, întrucât intuiţia vă poate înşela.

 

Taur

Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare, care vă pot afecta relaţiile pe plan social. Se pare că resimţiţi oboseala acumulată în ultimele zile. Ar fi cazul să vă odihniţi mai mult.

 

Gemeni

S-ar putea ca relaţiile sentimentale să aibă de suferit din cauza unor neînţelegeri de moment. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o ceartă. Sfaturile unui bărbat vă ajută să depăşiţi mai uşor momentele tensionate.

 

Rac

S-ar putea să aflaţi că aţi pierdut banii investiţi într-o afacere în care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc, pentru că astăzi nu prea aveţi şanse.

 

Leu

S-ar putea să pierdeţi bani într-o călătorie în interes personal. În schimb, primiţi o propunere de colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi! Gândiţi-vă la timpul liber de care dispuneţi!

 

Fecioară

Dimineaţa sunteţi nehotărât şi reuşiţi să îi derutaţi şi pe cei din jur. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu le terminaţi la timp şi chiar să pierdeţi bani!

 

Balanţă

Se pare că vă simţiţi epuizat şi nu sunteţi prea bine dispus, motiv pentru care aveţi de gând să renunţaţi la o excursie planificată împreună cu partenerul de viaţă.

 

Scorpion

Dacă reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, este posibil să câştigaţi bani frumoşi. Vă recomandăm să fiţi atent cum discutaţi cu partenerul de viaţă şi cu persoanele mai în vârstă, ca să nu declanşaţi o ceartă.

 

Săgetător

Sunteţi hotărât să demaraţi o afacere la care vă gândiţi de multă vreme. Nu vă lipsesc nici banii, nici ideile. După-amiaza vă întâlniţi cu prietenii. S-ar putea că familia să vă reproşeze că o neglijaţi.

 

Capricorn

Sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa de a-i jigni pe cei din jur. După-amiaza sunteţi invitat la o petrecere la care partenerul de viaţă nu este de acord să mergeţi. Vă sfătuim să nu vă gândiţi doar la satisfacţiile personale.

 

Vărsător

S-ar putea că partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă interesează problemele de familie. Cu răbdare şi tact, puteţi evita o ceartă. În privinţa afacerilor, ar fi bine să fiţi mai prudent.

 

Peşti

Se pare că nu mai plecaţi într-o călătorie, din cauza neînţelegerilor cu partenerul de viaţă. Chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate, aveţi grijă să evitaţi un scandal! Se pare că sunteţi obosit şi indispus.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia