Tribuna
Horoscop 28.02.2019
Horoscop 28.02.2019

Berbec

Sunteţi creativ şi vă preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Aveţi şanse să vă afirmaţi pe plan intelectual. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

 

Taur

Cu toate că vă simtiţi în formă, este posibil să constataţi că nu vă reuşeşte aproape nimic. Se pare că sunteţi confuz şi vă lipseşte simţul practic. Nu este exclus să fiţi înţeles greşit de cei din jur. Vă recomandăm să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să vă certaţi atât cu colegii de serviciu, cât şi cu partenerul de viaţă.

 

Gemeni

Dimineaţa sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile cu cei din jur. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. Nu faceţi nicio promisiune dacă nu sunteţi sigur că puteţi să o respectaţi!

 

Rac

În mod neaşteptat, primiţi o sumă importantă de la o rudă mai în vârstă. Vă regăsiţi încrederea în viitor şi începeţi să faceţi planuri. Vă recomandăm să nu luaţi hotărâri importante în grabă, pentru că vă lipseşte simţul practic. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

 

Leu

Şansele sunt de partea dumneavoastră, intuiţia vă ajută şi reuşiţi să depăşiţi cu bine dificultăţile. Aveţi succes în tot ce faceţi. Este o zi bună pentru examene şi pentru afirmarea pe plan artistic. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune.

 

Fecioară

Dimineaţa faceţi planuri ambiţioase în legătură cu o afacere, dar este posibil să vă loviţi de obstacole care vă cam taie elanul. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să fiţi mai realist. Proiectele dumneavoastră de viitor se pot concretiza, dar nu astăzi.

 

Balanţă

Dimineaţa aveţi tendinţa să fiţi prea idealist şi să neglijaţi probleme importante. Nu începeţi nimic nou, pentru că este posibil să luaţi decizii eronate! S-ar putea ca intuiţia să nu vă ajute prea mult. Cereţi sfatul prietenilor!

 

Scorpion

Sunteţi hipersensibil şi nu aveţi chef de vorbă. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii. Ar fi bine să amânaţi orice tranzacţie şi să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să pierdeţi sume importante.

 

Săgetător

Sunteţi cam agitat, pentru că începeţi o lucrare nouă şi nu vă este clar cum să o abordaţi. Nu refuzaţi sprijinul oferit de colegi! Chiar dacă vă frământă problemele profesionale, ar fi bine să îi arătaţi partenerului de viaţă mai multă afecţiune.

 

Capricorn

Vă recomandăm să nu vă începeţi activităţi noi, pentru că vă lipseşte simtul practic. Amânaţi deciziile importante pe plan profesional şi în afaceri, pentru că s-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii!

 

Vărsător

Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate, mai ales datorită talentelor artistice. După-amiaza faceţi cunoştintă cu o persoană care vă va susţine activitatea creativă. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi fiţi încrezător în intuiţia partenerului de viaţă.

 

Peşti

S-ar putea să aveţi o mare dezamăgire, în urma unei întâlniri de afaceri. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu, nu este un moment favorabil pentru afaceri. Vă sfatuim să nu încercaţi să obtineţi câştiguri rapide.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia