Tribuna
PNL
Horoscop 27.11.2023
Horoscop 27.11.2023

 

Berbec

Reuşiţi să vă faceţi remarcat datorită spiritului de aventură şi ambiţiei. Dacă propuneţi prietenilor o ieşire sau o excursie, vă sfătuim să ţineţi cont şi de ideile lor. Ar fi bine să fiţi mai diplomat.

 

Taur

Aveţi încredere în forţele proprii, sunteţi îndrăzneţ şi plin de iniţiative. Aveţi grijă să nu exageraţi! Este o zi bună pentru deplasări în interes personal. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan social şi financiar.

 

Gemeni

Aveţi un succes nesperat în afaceri şi puteţi să vă afirmaţi în societate. Ambiţia de care daţi dovadă dimineaţa vă aduce alături oameni dispuşi să vă ajute. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune.

 

Rac

Puteţi să faceţi schimbări importante, în special pe plan sentimental şi în afaceri. Sunteţi hotărât şi plin de îndrăzneală. Este posibil să legaţi noi prietenii, să stabiliţi relaţii parteneriale şi asocieri.

 

Leu

Reuşiţi să rezolvaţi probleme familiale şi de afaceri. Vă recomandăm să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă, ca să nu aveţi probleme cu legea.

 

Fecioară

Depăşiţi uşor toate dificultăţile şi aveţi succes pe toate planurile. Este o zi bună pentru examene, lucrări şi proiecte. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

 

Balanţă

Dimineaţa s-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă. Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare! Vă sfătuim să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi să pierdeţi bani sau să intraţi în conflict cu legea.

 

Scorpion

Vă sfătuim să fiţi atent pe ce cheltuiţi banii, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Acordaţi mai multă atenţie problemelor sentimentale! Nu merită să le neglijaţi de dragul banilor.

 

Săgetător

Nu staţi prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Vă sfătuim să fiţi prudent. Nu încercaţi nimic la marginea legii!

 

Capricorn

Dimineaţa sunteţi tentat să începeţi mai multe treburi în acelaşi timp. Aveţi şanse să câştigaţi bani, dar vă recomandăm să vă abţineţi de la speculaţii. Vă sfătuim să nu neglijaţi părerile unei rude mai în vârstă.

 

Vărsător

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră, în special pe plan sentimental. Dimineaţa faceţi cunoştinţă cu o persoană atrăgătoare, care vă place din prima clipă.

 

Peşti

Vă agitaţi cam mult, dar reuşiţi să vă păstraţi optimistul şi încrederea în forţele proprii. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi, ca să nu se creadă că sunteţi indiferent.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica