Tribuna
Horoscop 27.01.2023
Horoscop 27.01.2023

 

Berbec

După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere! Riscaţi să vă dezamagiţi partenerii. După-amiaza aflaţi că urmează să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

 

Taur

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reusiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câstigaţi bine. Vă sfătuim să vă faceţi un program riguros, că să nu vă risipiţi energia. Ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

 

Gemeni

Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. După-amiaza vă vin în vizită câţiva prieteni. Vă sfătuim să fiţi cumpătat, că să nu aveţi probleme cu sănătatea. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

 

Rac

Dimineaţa descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să vă aduca beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare. Vă recomandăm să nu acceptaţi. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viaţă v-ar reproşa că neglijaţi şi mai mult familia.

 

Leu

Se iveşte ocazia să vă asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Vă sfatuim să nu luaţi o hotărâre definitivă fără să cunoaşteţi toate avantajele şi dezavantajele. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu o persoană în vârstă, cu mai multă experienţă. După-amiaza, intuiţia vă ajută să luaţi o decizie inspirată pentru cămin.

 

Fecioară

Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni. Vă recomandăm să ascultaţi şi de părerile celor din jur, pentru că vă pot fi de folos.

 

Balanţă

Dimineaţa sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiaza s-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment. Se pare că trebuie să vă ocupaţi de o rudă bolnavă. Pentru a face faţă tuturor problemelor, vă sfătuim să nu vă pripiţi.

 

Scorpion

Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzaţi. Sunt şanse să vă îmbunătăţi sensibil situaţia financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri. Aveţi şanse mari să obţineţi venituri suplimentare, dar vă sfătuim să vă abţineţi de la orice fel de speculaţii.

 

Săgetător

Dimineaţa survin evenimente neaşteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri din altă localitate. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să fiţi o gazdă primitoare. În partea a doua a zilei, cineva cu experienţă vă oferă sfaturi pentru afaceri.

 

Capricorn

Dimineaţa înregistraţi un succes care vă întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioadă favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă. Ca să nu riscaţi nimic, vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten apropiat. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii mai tineri ai familiei!

 

Vărsător

S-ar putea să ajungeţi la un punct de cotitură în viaţă, care să vă aducă multe bucurii. Sociabilitatea şi forma intelectuală în care vă aflaţi vă asigură succesul pe plan profesional şi social. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie, mai ales după-amiaza, când trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale.

 

Peşti

Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material. Vă sfatuim să profitaţi de şansele care vi se oferă, dar aveţi grijă să nu fortaţi norocul! După-amiaza, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în care puteţi obţine câştiguri importante. Aveţi mare grijă de acte!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA