Tribuna
Horoscop 26.08.2020
Horoscop 26.08.2020

Berbec

În prima parte a zilei, s-ar putea să resimţiţi o stare de confuzie sau de oboseală. Vă recomandăm să amânaţi activităţile şi deciziile importante fiindcă este posibil să nu găsiţi soluţiile cele mai eficiente şi să vă alegeţi cu pagube.

Taur

În prima parte a zilei este posibil să încasaţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi sau care vine cu întârziere. Ar putea fi vorba despre o primă sau despre un împrumut pe care l-aţi solicitat mai demult.

Gemeni

În prima parte a zilei, intuiţia şi imaginaţia creativă vă pot ajuta să vă afirmaţi în plan profesional şi în societate. Vă recomandăm să profitaţi de acest context astral favorabil, dar fără să forţaţi lucrurile.

Rac

Puteţi avea succes în activităţi din domeniul artistic sau care presupun talent şi creativitate. Este un moment bun pemntru a face planuri de viitor, dar este indicat să nu luaţi decizii în grabă.

Leu

Este de aşteptat să fiţi în formă din punct de vedere intelectual şi artistic şi aveţi şanse să fă faceţi remarcat în societate. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă.

Fecioară

Parcurgeţi o perioadă favorabilă în toate punctele de vedere şi s-ar putea să vă simţiţi în stare să depăşiţi orice obstacol. Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate mai ales într-un domeniu artistic sau prin creativitatea de care daţi dovadă.

Balanţă

Este posibil să vă implicaţi într-un proiect artistic sau creativ care vă captează toată atenţia cu riscul să neglijaţi relaţiile cu prietenii şi cu familia. Dacă se iveşte ocazia să faceţi o călătorie su persoana iubită, nu ezitaţi.

Scorpion

Este o zi favorabilă comunicării activităţilor artisticie şi călătoriilor în interes sentimental. În a doua parte a zilei, se întrevăd mai multe întâlniri sau schimburi de mesaje cu prietenii şi cu persoana iubită.

Săgetător

În prima parte a zilei este posibil să participaţi la o întrunire care are legătură cu arta sau care v-ar putea oferi ocazia să vă manifestaţi un talent artistic ori creativ. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din anturaj.

Capricorn

La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi în întârziere cu o lucare de care răspundeţi personal. Este posibil să resimţi o stare de confuzie care vă poate crea neplăceri în relaţiile cu familia.

Vărsător

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi confuz şi visător şi riscaţi să provocaţi conflicte cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Este indicat să evitaţi speculaţiile şi orice tentaţie de a obţine câştiguri facile.

Peşti

Simţul practic diminuat şi dificultăţile de concentrare vă pot afecta în plan  profesional şi în afaceri. Este indicat să evitaţi dfiscuţiile în contradictoriu cu colegii şi cu partenerii. În a doua parte a zilei s-ar putea să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia