Tribuna
Horoscop 26.02.2021
Horoscop 26.02.2021

Berbec

Astăzi nu este o zi potrivită pentru luarea deciziilor în sfera relaţională, deşi s-ar spune că eşti capabil să fii atent la nevoile partenerului şi să empatizezi cu acesta. Ultima parte a zilei te predispune la sentimente intense în care intimitatea şi profunzimea relaţiei să fie în centrul atenţiei. Totuşi, există tendinţa de a deveni suspicios şi posesiv, deci fii atent să nu strici nişte clipe frumoase.

 

Taur

O bună parte din zi eşti preocupat de întreţinerea unei atmosfere armonioase la locul de muncă, stabilind bune raporturi de comunicare cu colegii. Recomandabil ar fi să te ocupi de chestiuni de rutină ce necesită finalizare decât să demarezi proiecte noi sau de menţinerea unui stil de viaţă echilibrat. Spre seară, o dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, partenerul este cel ce-ţi va acapara atenţia.

 

Gemeni

Poţi aloca mai mult timp dialogului cu copiii şi clarificării unor aspect legate de ei, acum fiind dispus să ajungi la un compromis între ceea ce doresc aceştia şi ce crezi tu că ar fi potrivit. Rezervă-ţi timp mai ales în cea de a doua parte a zilei pentru afaceri, având şansă să beneficiezi acum de o întâlnire cu o persoană care să te susţină în planurile tale. Tot acum poţi începe o cură de detoxifiere.

 

Rac

Relaţia cu cei din familie decurge armonios pentru că tu îţi dai tot interesul şi eşti deschis să-ţi arăţi sentimentele. Astfel, ai putea astăzi să-ţi încarci bateriile în confortul oferit de propriul cămin, chiar dacă vrei să fii atent la orice oportunitate de câştig financiar şi să nu ratezi momentul. Spre seară, oferă-i persoanei iubite atenţia ta maximă, lăsându-vă în voia pasiunii.

 

Leu

Astăzi, în activităţile care presupun o formă de studiu sau realizarea unei negocieri te poţi baza pe o bună capacitate de a învăţa, dar şi de a reţine informaţii, adaptându-te rapid la noi circumstanţe. Ai astfel şanse să obţii o nouă specializare sau să primeşti o misiune care necesită relocare. Cei dragi îţi solicită prezenţala sfârşit de zi pentru a te ocupa de chestiunile importante ale familiei.

 

Fecioara

Domeniul financiar îţi ocupă şi astăzi o bună parte din timp, având tendinţa de a căuta o zonă de echilibru, de confort din punct de vedere material. Nu va lipsi însă tentaţia de a achiziţiona obiecte de artă sau orice aduce un plus de stil, însă ar fi indicat să nu te grăbeşti, asigurându-te de utiliatea acestora. Ultima parte a zilei este potrivită pentru discuţii pe teme profunde, cu persoane apropiate.

 

 

Balanţă

Profită de faptul că Luna se află încă în semnul tău şi-ţi aduce un plus de vitalitate dar şi necesitatea de a te ocupa de propria persoană, în special de partea estetică. E un moment bun să-ţi revizuieşti garderoba, poate să schimbi tunsoarea şi astfel să atragi privirile celor din cercul tău de cunoştinţe. Seara dedic-o punerii la punct a unor aspecte de natură financiară.

 

Scorpion

Ziua de azi e favorabilă reflecţiei în linişte pentru a clarifica aspecte ce ţin de relaţiile tale parteneriale, de cuplu şi nu numai, iar ţinerea unui jurnal te poateajută să îţi exprimi mai uşor sentimentele, asta dacă nu ai un confident de încredere. Dacă simţi că e timpul să te desprinzi de unele persoane, urmează-ţi instinctul. O dată cu trecerea Lunii în propriul semn, profunzimea trăirilor va reveni la un nivel optim pentru tine.

 

Săgetător

Activităţile sociale, implicarea în diverse proiecte alături de oameni cu aceleaşi idealuri sunt activităţi care îţi vor demonstra capacitatea de a te adapta la cele mai diverse tipologii umane şi de crea relaţii avantajoase. Ultima parte a zilei poate aduce o scădere a tonusului general şi recomandabil ar fi să te ocupi mai mult de activităţi de relaxare şi de proceduri de detoxifiere a organismului.

 

Capricorn

Diplomaţia pare să astăzi fie punctul tău forte, dovedind putere de empatizare, ceea îţi va atrage un plus de simpatie din partea celor din jur. Totuşi, indiferent ce se spune despre tine, nu e cazul să ţii cont, fiindcă nu-i poţi mulţumi pe toţi. Nu te îndoi de capacitatea de a găsi partenerii de afaceri potriviţi pentru planurile tale de viitor sau resursele de care ai nevoie, doar asigură-te că ştii tot ce trebuie despre aceştia.

 

Vărsător

Relaţia elev-profesor este una importantă şi poţi asimila uşor şi eficient multe informaţii necesare dezvoltării tale, însă trebuie să ţii cont că cele mai de folos îţi vor fi învăţămintele trase din experienţa personală şi mai puţin cele oferite de teorie. E chiar indicat să cauţi modalităţi noi de expresie dar păstrează constanţa în domeniile tale de interes şi axează-te pe scopurile deja fixate.

 

Peşti

Astăzi, deşi probabil nu vei fi lipsit de unele angoase ce ţin de zona relaţională, de asumarea tuturor aspectelor ce presupun o legătură cu bune şi cu rele, vei găsi mai uşor calea de a-ţi face cunoscute trăirile partenerului tău şi astfel calea spre detensionare. O ieşire în doi din rutină cotidiană, o mică excursie, sunt ocazii numai bune de a te relaxa în compania persoanei iubite.

 www.astrocafe.ro






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA