Tribuna
Sevis
Horoscop 25.05.2018
Horoscop 25.05.2018

Berbec

Sunteţi plin de idei şi daţi dovadă de ingeniozitate. Aţi putea să demaraţi o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Vă sfătuim să cereţi un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveţi şanse reale de reuşită.

 

Taur

Dacă vă căutaţi un alt loc de muncă, puteţi fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiţi ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veţi fi foarte mulţumit de noul serviciu. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea.

 

Gemeni

O rudă vă oferă un ajutor financiar neaşteptat, ca să puteţi intra în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, nu ezitaţi să vă asociaţi cu un prieten! Vă sfătuim să nu alergaţi după profituri imediate.

 

Rac

O persoană cu experienţă este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceţi planuri pentru o mică afacere.

 

Leu

Aveţi un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiţi pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta mult pe plan profesional. Vă recomandăm să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă.

 

Fecioară

Se anunţă o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriţi să ia o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei. Din punct de vedere financiar, nu staţi prea bine, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi.

 

Balanţă

Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viaţă nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere şi aţi şi început să puneţi detaliile la punct. Aveţi şanse să vă descurcaţi cu cheltuieli minime.

 

Scorpion

Dimineaţa nu aveţi chef de nimic şi vă omoară rutina. În a doua parte a zilei aflaţi că urmează să primiţi o sumă importantă. Este posibil să fie vorba despre o moştenire sau vânzarea unei case.

 

Săgetător

Dacă intenţionaţi să vă cumpăraţi o casă, azi aveţi şanse reale. Sunteţi foarte hotărât, dar vă recomandăm să nu vă grăbiti, pentru că puteţi să greşiţi. Vă sfătuim să nu neglijaţi dorinţele partenerului de viaţă.

 

Capricorn

Aveţi mari şanse de reuşită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacităţile intelectuale şi vă cer ajutorul în probleme delicate. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să aveţi de a face cu autorităţile.

 

Vărsător

Aflaţi o veste care s-ar putea să vă schimbe concepţia despre acumulările materiale. Este posibil ca şocul acestei veşti să vă facă mai sensibil. Nu este cazul să vă lăsaţi pradă pesimismului.

 

Peşti

Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi doriţi să faceţi schimbări pe acest plan. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legaţi o prietenie durabilă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia