Tribuna
Horoscop 25.05.2016
Horoscop 25.05.2016

BERBEC    Domeniul sentimental este favorizat de conjunctură. O zi pli­nă de energie, pentru tine. Pro­fită, rezolvând rapid problemele ur­gente, dar şi făcând puţină miş­­care, ca să te descarci de noxe. O zi placută, în primul rând pentru ca ziua se măreşte şi promisiunile verii sunt aproape.

TAUR   AAzi este ziua potrivită să te ocupi de strângerea relaţiilor so­ciale cu colegii, cu prietenii. Tre­buie să sprijini, să ajuţi pe cineva şi acest lucru e bine cotat de în­geraşul tău păzitor! Confuzia şi dezordinea sentimentală pot deveni calităţi poetice!

GEMENI    O zi care pare bună şi relaxan­tă pentru tine. Îţi prieşte orice dis­cuţie cu cei dragi şi faci planuri pen­tru viitor. Prietenii te ajută as­tăzi chiar fără să insişti, adică să-i baţi la cap. Simţi o oarecare pre­siune a evenimentelor care te obligă să-ţi organizezi efortul în viaţa profesională.

RAC   Încearcă să nu cedezi ener­vărilor tale de moment. Fii calm şi zâmbitor, astăzi cineva drag are nevoie să îl pui pe el pe pri­mul plan şi să îi dai cel mai bun sfat în situaţia dată. Trebuie nea­părat să analizezi evenimentele din ultimul timp!

LEU   Astăzi eşti favorizat în dome­niul sentimental, dar natura ta generoasă şi cam naivă poate să îşi joace o festă. Fii atent la ceea ce se spune în jurul tău şi mai ales la ceea ce nu se spu­ne! Nu încerca să impui antu­rajului propriul sistem!

FECIOARĂ   Nu e o zi favorabilă pentru schimbări. Nu uita să apreciezi ceea ce ai şi nu mai râvni la lucruri iluzorii. Există în tine o urmă de regrete, dar şi aşa este bine, înseamnă că eşti empatic! Permite lucrurilor să se aşeze singure şi nu interveni.

BALANŢĂ  Mici incidente te fac să crezi că norocul nu mai e de partea ta, dar ar fi bine să fii mai pru­dent, mai atent - norocul, desti­nul, şi-l face omul! Tu decizi, stelele indică, nu obligă! Evita încăpăţânarea, nerăbdarea şi graba, mai ales spre seară.

SCORPION  Nu te lua după bârfe, dar, totuşi, verifică şi controlează. Pe seară poţi avea ocazia să combaţi un zvon mai vechi, care te priveşte direct şi care ţi-a dat multă bătaie de cap în trecut. Astăzi treci printr-o perioadă sensibilă, vulnerabilă.

SĂGETĂTOR    Îţi este greu să te concentrezi, dar, ai unele obstacole de trecut. Foloseşte realismul carac­teris­tic zodiei ca să vezi care îţi sunt şansele, ca să ceri ajutor califi­cat, dacă este nevoie. As­pectele malefice gene­rale cred că se referă la evenimente sociale.

CAPRICORN  Ai grijă, astăzi, la afirmaţiile de care nu eşti foarte sigur. Ai toate şansele să creezi o situaţie com­plexă din care poţi ieşi cu difi­cul­tate. Pe seara, ceva nou, o ves­te sau un spectacol. Astăzi este o zi de legătură. Pentru că fa­ce legătura dintre două mo­dule: mental şi material.

VĂRSĂTOR   După o dimineaţă densă, plină de activităţi, seara, e mo­mentul să te relaxezi! O decizie se impune şi parcă timpul a în­ce­put să vină. Nu este nici o grabă, configuraţia care te avantajează se intinde pe o perioadă mai lungă de timp.

PEŞTI   Încrederea ta nu e înşelată, in­tuiţia ta e bună. Ai mizat bine şi ţi-ai evaluat corect propriile forţe. Proiectele tale par, pentru unii, prea îndrăzneţe, dar fii convin­gător şi poţi reuşi! Deşi un mic incident întunecă imagi­nea ge­nerală, astrele îţi sunt favorabile


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA