Tribuna
Horoscop 24.11.2020
Horoscop 24.11.2020

Berbec

Dimineaţa sunteţi dezamăgit profund, pentru că un coleg pe care îl consideraţi prieten încearcă să vă discrediteze. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor importante pe care le aveţi de rezolvat.

Taur

Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri şi vă pierdeţi încrederea în el. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. Ar fi bine să evitaţi investiţiile.

Gemeni

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus după ce aflaţi că o rudă este foarte bolnavă. Nu vă puteţi concentra prea bine, aşa că nu este recomandabil să luaţi decizii importante.

Rac

Dimineaţa s-ar putea ca o rudă mai tânără să vă ceară un împrumut. Se pare că are nevoie de bani pentru cursuri, cărţi sau altceva legat de studii.

Leu

Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant.

Fecioară

Dimineaţa s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni.

Balanţă

Problemele sentimentale vă indispun. Şi relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitaţi. În schimb, aveţi un spor deosebit în activităţi casnice, precum reparaţii, mutat mobilă, zugrăvit etc.

Scorpion

Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice. Nu suportaţi glumele şi vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi ceva.

Săgetător

S-ar putea ca dimineaţa şeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare, aşa că nu are rost să vă faceţi griji.

Capricorn

S-ar putea să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă, pentru că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, este suficient să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi.

Vărsător

Întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile prietenilor apropiaţi şi ale rudelor.

Peşti

Dimineaţa sunteţi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim să vă temperaţi nervozitatea, altfel puteţi ajunge în situaţii neplăcute.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia