Tribuna
Horoscop 24.08.2016
Horoscop 24.08.2016

BERBEC  Azi evită discuţiile acide la serviciu, sau dialogul în contra­dictoriu cu partenerul, cu cei dragi, în familie. Zâmbeşte mai mult şi nu da replica imediat, mai bine taci, pacea aduce profit! Tot ceea ce începi azi poate aduce rezultate bune.
TAUR  Nu exagera cu discuţiile per­sonale la mobil în timpul servi­ciului. Pereţii au ochi şi urechi! Dacă eşti în vacanţă, nu cheltui pe multe amintiri inutile, cumpără un singur obiect de valoare! Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu!
GEMENI  Nu lua de bun tot ceea ce auzi şi vezi la tv. Decât dacă vrei să te păcăleşti singur. Fii precaut şi prudent în tot ce priveşte dome­niul comunicării, informaţiilor, zvo­nurilor şi bârfelor. Dacă ai puţin umor azi, o să constaţi că nu ai dat banii degeaba pe ţinuta  nouă.
RAC Încearcă să găseşti în jurul tău aliaţi, cei care îşi împărtăşesc ide­ile. Nu avea grijă, sunt destui, nu eşti unicat. Dar, nu vorbi mai mult decât trebuie. Câte un pro­iect, odată, pe rând! O informaţie de ultimă oră te avantajează, dar verifică prin prieteni!
LEU Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile. Cu un com­pliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Nu face eroarea fatală să-ţi subestimezi duşmanii, mai ales în dragoste, pentru că dacă calci pe dinţii greblei, te loveşte coada în cap!
FECIOARĂ Ai avut timp suficient să reflectezi asupra evenimentelor personale din ultimul timp şi astăzi este cazul să acţionezi. Cu politeţe şi eleganţă, dacă eşti în stare şi te lasă caracterul! Este bine sa eviti, daca poti, subiectele cu caracter delicat.
BALANŢĂ  Îţi intensifici eforturile pentru ca să găseşti noi rezolvări la proble­mele tale vechi. Eşti senin şi do­reşti să păstrezi această formă bună fără să fii invadat de drobul de sare al altora. Ocupă-te de pro­gramul tău obişnuit zilnic, poate te duci la un spectacol.
SCORPION I-auzi brâul trece râul şi mân­druţa potecuţa! Cineva te atacă, direct. În public?! Dar, parcă, parcă are dreptate.  Evită incidentele domestice şi nu supralicita în discuţiile cu anturajul la serviciu sau cu familia - dacă eşti înţelept şi stai acasă!
SĂGETĂTOR  Astăzi, o senzaţie de plictiseală acută. Dar, ceva nu e cum trebuie. Zi mai dificilă în care iei startul greu şi o seară mai filosofică în care te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie! Capacitatea ta de a te impune se traduce şi prin reci­clarea unor idei vechi.
CAPRICORN lanurile tale sunt pe drumul critic, dar ţi se promit mijloace şi ajutor suficient ca să le duci la bun sfârşit. Viitorul îţi apare în nuanţe de roz, nu te grăbi, totul decurge bine! Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor domestice.
VĂRSĂTOR   Munca sau distracţia obosesc la fel de mult, ai grijă. Distracţia este bună, dar odihna şi mai bu­nă! Nu exagera cu efortul! Lasă lucrurile să se întâmple. Nu te băga inutil şi neinvitat peste pro­blemele altora.  Nu ai frică, păs­trea­ză speranţa şi portile succe­sului sunt larg deschise.
PEŞTI Un duşman vechi şi periculos te pândeşte. Nu te speria, sau trebuie să te sperii, e oboseala cronică. Nimeni nu o să-ţi ridice o statuie, trebuie să ai grijă de tine, să te cruţi mai mult! Dedică ziua celor dragi, familiei, prietenilor apropiaţi, sau partenerilor de viaţă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA