Tribuna
Horoscop 24.02.2021
Horoscop 24.02.2021

Berbec

Ar fi bine să vă exprimaţi clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile, întrucât intuiţia vă poate înşela.

 

Taur

Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare, care vă pot afecta relaţiile pe plan social. Se pare că resimţiţi oboseala acumulată în ultimele zile. Ar fi cazul să vă odihniţi mai mult.

 

Gemeni

S-ar putea ca relaţiile sentimentale să aibă de suferit din cauza unor neînţelegeri de moment. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o ceartă. Sfaturile unui bărbat vă ajută să depăşiţi mai uşor momentele tensionate.

 

Rac

S-ar putea să aflaţi că aţi pierdut banii investiţi într-o afacere în care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că astăzi nu prea aveţi şanse. Temperaţi-vă impulsivitatea şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă din familie.

 

Leu

S-ar putea să pierdeţi bani într-o călătorie în interes personal. În schimb, primiţi o propunere de colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi! Gândiţi-vă la timpul liber de care dispuneţi!

 

Fecioară

Dimineaţă sunteţi nehotărât şi reuşiţi să îi derutaţi şi pe cei din jur. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu le terminaţi la timp şi chiar să pierdeţi bani!

 

Balanţă

S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare şi să nu vă înţelegeţi prea bine cu cei din anturaj şi chiar cu persoana iubită. Se pare că vă simţiţi epuizat şi nu sunteţi prea bine dispus, motiv pentru care aveţi de gând să renunţaţi la o excursie planificată împreună cu partenerul de viaţă

 

Scorpion

Dacă reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, este posibil să câştigaţi bani frumoşi. Vă recomandăm să fiţi atent cum discutaţi cu partenerul de viaţă şi cu persoanele mai în vârstă, că să nu declanşaţi o ceartă

 

Săgetător

Sunteţi hotărât să demaraţi o afacere la care vă gândiţi de multă vreme. Nu vă lipsesc nici banii, nici ideile. După-amiază vă întâlniţi cu prietenii. S-ar putea că familia să vă reproşeze că o neglijaţi.

 

Capricorn

Sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa de a-i jigni pe cei din jur. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere la care partenerul de viaţă nu este de acord să mergeţi. Vă sfătuim să nu vă gândiţi doar la satisfacţiile personale.

 

Vărsător

S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă interesează problemele de familie. Cu răbdare sitact, puteţi evita o ceartă. În privinţa afacerilor, ar fi bine să fiţi mai prudent.

 

Peşti

Se pare că nu mai plecaţi într-o călătorie, din cauza neînţelegerilor cu partenerul de viaţă. Chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate, aveţi grijă să evitaţi un scandal!. Se pare că sunteţi obosit şi indispus.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA