Tribuna
Horoscop 23 ianurie
Horoscop 23 ianurie

Berbec

Astăzi este posibil să fiţi mai sensibil decât de obicei şi să nu vă simţiţi în cea mai bună formă intelectuală. Pe tot parcursul zilei, este indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu care ar putea să se transforme în confruntări.

 

Taur

Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict pentru astăzi, fiindcă este posibil să survină diverse evenimente neaşteptate, care vă dau programul peste cap. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri urgente în interes profesional sau de  afaceri care vă încurcă planurile.

 

Gemeni

Este posibil să nu vă simţiţi în cea ma bună formă fizică şi intelectuală, ceea ce vă indispune şi vă poate face să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc, fiindcă este posibil să vă alegeţi cu pagube.

 

Rac

Contextul astral de azi nu este favorabil discuţiilor şi călătoriilor în interes profesional sau de afaceri. Capacitatea de concentrare şi simţul practic sunt diminuate şi vă pot face să luaţi decizii greşite. Pentru a evita neînţelegerile, vă sfătuim să fiţi foarte atent cum vă exprimaţi.

 

Leu

În prima parte a zilei este de aşteptat să vă simţiţi plin de energie şi să aveţi idei ingenioase. Aveţi posibilitatea să vă afirmaţi în plan social. După-amiază este posibil să vă confruntaţi cu o problemă sentimentală mai veche.

 

Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să fiţi indispus şi chiar să deveniţi irascibil. Vă sugerăm să amânaţi abordarea chestiunilor dificile care necesită răbdare şi tact. În familie, vă puteţi aştepta la armonie şi bună înţelegere.

 

Balanţă

În contextul astral dificil de azi, este posibil să resimţiţi o stare de inhibiţie şi să aveţi tendinţa de a vă izola. Este un moment bun pentru autoanaliză şi pentru a încerca să înţelegeţi că anume vă nemulţumeşte în relaţia cu cei din jur.

 

Scorpion

S-ar putea să vă simţiţi obosit după o perioadă de muncă intensă şi să deveniţi irascibil, riscând să vă certaţi chiar şi cu cei dragi. Nu este exclus să resimţiţi o anumită frustrare din cauză că relaţiile sentimentale nu descurg aşa cum v-aţi dorit.

 

Săgetător

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza neînţelegerilor cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Spre seară, sunt şanse să vă regăsiţi buna dispoziţie în mijlocul celor dragi.

 

Capricorn

Înainte de amiază este posibil să fiţi puţin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale cât şi cele sentimentale. Azi, nu este indicat să vă lansaţi în proiecte noi, chiar dacă vi se pare că sunt uşor de rezolvat.

 

Vărsător

Este posibil să aveţi o zi tensionată din cauza unor divergenţe cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante deoarece este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra.

 

Peşti

Este posibil să resimţiţi o stare de iritare şi să aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Azi este de preferat să nu încheiaţi niciun fel de contract. Vă recomandăm să fiţi mai atenţi la problemele partenerului de viaţă.

 

sursa: www.eastrolog.ro

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia