Tribuna
SEVIS
Horoscop 23 februarie
Horoscop 23 februarie

Berbec
Azi este indicat să fiţi prudent şi să nu vă asumaţi niciun risc fiindcă nervozitatea vă poate pune în situaţii dificile. Dacă este posibil ar fi bine să evitaţi să conduceţi maşina.

Taur
În prima parte a zilei, aveţi tendinţa să fiţi agitat şi grăbit şi să vă ocupaţi de mai multe treburi în acelaşi timp. Spre seară, aveţi şanse să vă relaxaţi cu prilejul unei întâlniri cu persoane apropiate.

Gemeni
Azi, sunteţi predispus la problemele de sănătate sau chiar mici accidente. Vă sfătuim să nu faceţi eforturi fizice sau intelectuale deosebite şi să nu vă lăsaţi enervat de lucruri mărunte.

Rac
În prima parte a zilei, s-ar putea ca un coleg de muncă sau un partener de facaeri să vă dea o veste care vă indispune. Azi, este recomandat să vă menajaţi sănătatea şi să evitaţţi eforturile intense.

Leu
Se întrevede o zi destul de agitată. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să refuzaţi vizita neanunţată a unei persoane apropiate. Este posibil să vă pregătiţi pentru o călătorie.

Fecioară
În prima parte a zilei este posibil să fiţi destul de agitat şi să nu vă simţiţi în formă. Ar fi bine să stăpâniţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, deoarece există riscul să se ajungă la ceartă.

Balanţă
La locul de muncă sau în afaceri aveţi tendinţa de a vă grăbi să începeţi proiecte sdau activităţi noi cu riscul să neglijaţi anumite etape împortante. O persoană mai ân vârstă v-ar putea da un sfat util pentru a aplana un cobnflict în familie.

Scorpion
Este posibil să resimţiţi o stare de oboseală şi să aveţi dificultăţi de concentrare. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult. În familie, cel mai bun lucru pe care îl puteţi face astăzi este să fiţi diplomat şi să preîntâmpinaţi eventualel conflicte.

Săgetător
În prima parte a zilei, sunt şanse să obţineţi beneficii materiale importante cu prilejul unei călătorii în scop profesional sau de afaceri. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile pe un ton ridicat şi să nu vă susţineţi cu insistenţă punctul de vedere.

Capricorn
În prima parte a zilei este posibil să fiţi nerbvos din cauza unei probleme profesionale sau de afaceri. În relaţia cu partenerul de viaţă, se întrevede o zi liniştită cu câteva mici satisfacţii.

Vărsător
Se pare că vă simţiţi în formă şi plini de energie, iar agitaţia din jur nu reuşeşte să vă afecteze. În a doua parte a zilei, s-ar putea să asistaţi la o întâmplare neplăcută, care vă pune pe gânduri.

Peşti
Este posibil să fiţi indispus din cauza unei probleme financiare care vă obligă să amânaţi o călătorie în interes personal. Atenţie la tendinţa de a-i face reproşuri exagerate partenerului de viaţă.

sursa: www.eastrolog.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia