Tribuna
AFF
Horoscop 23.07.2020
Horoscop 23.07.2020

Berbec

Nu este o zi bună pentru afaceri sau întâlniri cu prietenii. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă merg bine. Spre seară, este posibil să aveţi musafiri din altă localitate. Nu neglijaţi odihna!

 

Taur

Se pare că începeţi ziua cu o discuţie aprinsă cu un bărbat. Sunteţi nervos şi este posibil să aveţi reacţii necontrolate faţă de colegi şi de persoana iubită. Sfaturile unui prieten vă ajută să evitaţi o încurcătură juridică.

 

Gemeni

Şeful îşi descarcă nervii tocmai pe dumneavoastră. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Ar fi bine să vă petreceţi după-amiaza în familie şi să nu ieşiţi nicăieri.

 

Rac

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus şi chiar pesimist, din cauza lipsei banilor. Vă recomandăm să nu dezarmaţi. Se va găsi un prieten care să vă întindă o mână de ajutor.

 

Leu

Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interes de serviciu. S-ar putea să vă loviţi de dificultăţi, probabil birocratice. Nu este o zi bună pentru a începe activităţi sau afaceri noi. Mai mult, există riscul să pierdeţi bani.

 

Fecioară

S-ar putea să fiţi dezamăgit şi neliniştit din cauza unor probleme de familie. Doar partenerul de viaţă mai reuşeşte să vă îmbărbăteze. Vă sfătuim să fiţi atent la bani. Astăzi există riscul să pierdeţi sume mici.

 

Balanţă

Nu este exclus să vă enervaţi serios pentru că nu vă iese o afacere. Ar fi mai bine să o treceţi la capitolul pierderi, decât să vă consumaţi. Vă recomandăm să fiţi mai atent la serviciu, pentru că riscaţi să intraţi în gura şefilor.

 

Scorpion

Dimineaţa nu sunteţi prea sociabil şi vă cam ocoleşte inspiraţia. Evitaţi o ceartă cu persoana iubită şi amânaţi călătoriile planificate pentru azi! Vă sfătuim să nu alergaţi după câştiguri necuvenite.

 

Săgetător

La serviciu, nu este momentul să vă revendicaţi drepturile. Este puţin probabil să aveţi succes. Neînţelegerile din familie contruibuie la starea de nervozitate. Vă sfătuim să amânaţi chestiunile importante.

 

Capricorn

Dimineaţa apar probleme neprevăzute care vă determină să vă schimbaţi programul. Un prieten vă propune o afacere care v-ar ajuta să vă redresaţi financiar. Vă recomandăm să nu luaţi decizii pripite.

 

Vărsător

S-ar putea să nu reuşiţi să terminaţi la timp ce aveţi de făcut la serviciu. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii! Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

 

Peşti

Sunteţi foarte bine dispus şi optimist, în ciuda unei atmosfere nu tocmai vesele. Vă recomandăm să nu vă detaşaţi prea mult de problemele celor din jur, ca să nu fiţi consideraţi nepăsător.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA